Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πατρινή Γιώτα Δημακοπούλου "έσκισε" στις Πανελλαδικές 25 χρόνια αφότου τελείωσε το Λύκειο!

Η Πατρινή Γιώτα Δημακοπούλου "έσκισ...

Δεν το έβαλε κάτω...

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο έκανε το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα. Πάλεψε με τις αντιξοότητες και κατάφερε να συγκεντρώσεις στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 18.953 μόρια που της επιτρέπουν να περάσει στην Σχολή της αρεσκείας της.

Ο λόγος για την Πατρινή Παναγιώτα Δημακοπούλου η οποία μιλώντας στο thebest.gr υποστηρίζει ότι «τα καλά κόποις κτώνται». Όπως εξηγεί η μέλλουσα φοιτήτρια του τομέα της υγείας:

«Όταν αποφάσισα να επιστρέψω  σ' έναν «αγώνα» εικοσιπέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή μου από το λύκειο, γνώριζα πολύ καλά πως για να φτάσω το στόχο μου απαιτούσε σκληρή προπόνηση! Μέσα από μια δύσκολη χρονιά έχοντας τις αδελφές μου και τον ανιψιό να με εμψυχώνουν αλλά και τους καλύτερους προπονητές, τον κύριο  Βίτσα Θεόδωρο, την κυρία Δουκα Βασιλική, την κυρία Στρατουλια Ευγενία και τον κύριο Φλαμπουριάρη Σωτήρη, τερμάτισα στο «μαραθώνιο» των πανελλαδικών με τον καλύτερο χρόνο που μπορούσα να φανταστώ (18.953)! Με πειθαρχία, μεθοδικότητα και προσήλωση στο  στόχο μου πέτυχα την εισαγωγή μου στην ανώτατη εκπαίδευση! Ο τομέας της υγείας θα είναι από τις πρώτες μου επιλογές!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις