Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

/

Πανελλήνιες: Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε! 30 Πατρινοί μαθητές μιλούν στο thebest.gr

Πανελλήνιες: Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι πρώτες σκέψεις και τα συναισθήματα

Από την Ιατρική και τη Νομική, μέχρι την Πληροφορική και το Πολυτεχνείο, αλλά και πιο αναπάντεχες σχολές, πέραν των πλέον δημοφιλών,  επιλέγουν 30 πατρινοί μαθητές που τα πήγαν εξαιρετικά στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα. Ειδικά σε μία χρονιά, όπως η φετινή που οι υποψήφιοι εκτός του διαβάσματος και του άγχους είχαν να αντιπαρέλθουν, το lockdown και την τηλεκπαίδευση, λόγω κορωνοϊού.

 

Η Αγγελική Νταλαπέρα συγκέντρωσε 19.667 μόρια

«Πετάω στα σύννεφα αυτή τη στιγμή. Περίμενα ότι έχω γράψει καλά όμως φοβόμουν την Έκθεση ή μήπως υπήρχε κάτι που δεν είχα προσέξει. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε το γεγονός ότι φρόντισα να μην αφήσω ποτέ κενά. Πάντα προσπαθούσα να καταλάβω στο μέγιστο δυνατόν την ύλη. Η συμβολή των καθηγητών μου ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Με προετοίμαζαν με δύσκολα θέματα τόσο σε γνωστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Ειδικά τη χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολο να συγκεντρωθείς μένοντας μέσα στο σπίτι λόγω της πανδημίας. Η τηλεκπαίδευση έφερε δυσκολίες στο να βρεις τον ρυθμό σου μέσα σε αυτή την ψυχολογική πίεση του εγκλεισμού. Στοχεύω στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, στο Μετσόβιο» εξηγεί.

*Φροντιστήριο Πρίσμα

Η Δήμητρα Δημητροπούλου συγκέντρωσε 19.495 μόρια

«Δεν περίμενα τέτοια βαθμολογία, πίστευα ότι έχω πάει καλά, αλλά όχι τόσο. Ήταν μία δύσκολη χρονιά γιατί ήμασταν έγκλειστοι και αυτό ήταν ένα εμπόδιο. Έπρεπε να κάνουμε την προσπάθειά μας και να αφομοιώσουμε την ύλη μένοντας μέσα στο σπίτι. Αυτό δημιουργούσε μία αρνητική ψυχολογία. Η στήριξη από την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές μου με βοήθησαν να τα καταφέρω. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Μηνά Ταβαντζή, τη Νατάσα Στεφανοπούλου και τη Δέσποινα Ιωσηφίδου. Στοχεύω στην Ιατρική» λέει.

*Φροντιστήριο Πρίσμα

Ο Θεόδωρος Τσούλος συγκέντρωσε 19.400 μόρια

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Όλο αυτό το διάστημα, στόχευα στο Φυσικό, έχω όμως λίγο χρόνο να το σκεφτώ.‘Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά. Ήταν δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου μέσα στις συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Όλα τα χρόνια προσπάθειας, η ατομική προσπάθεια αλλά και αυτή από τους καθηγητές μου με βοήθησαν να τα καταφέρω. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, που με στήριξαν κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και τους γονείς μου που ήταν δίπλα μου» αναφέρει χωρίς να μπορεί να πιστέψει και ο ίδιος πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία του. 

*Φροντιστήριο Θεμέλιο

Η Μελίνα Βαν Άλλεν συγκέντρωσε 19.057 μόρια

«Υπολόγιζα ότι έχω πάει καλά, όχι όμως τόσο καλά. Ήμουν στοχοπροσηλωμένη και δεν άφηνα τίποτα να μου αποσπάσει την προσοχή. Διάβαζα ποιοτικά. Η καραντίνα έφερε μία ψυχολογική ταλαιπωρία όχι τόση όμως ώστε να τα παρατήσω. Είχα την στήριξη από τους γονείς, τον αδελφό μου, κι ένιωθα ότι προσπαθούσα και για τους ανθρώπους που πίστευαν σε εμένα. Στοχεύω στην Οδοντιατρική αλλά με τη βαθμολογία που έχω σκέφτομαι και την ιατρική λέει».

Ο Σπύρος Βανταράκης συγκέντρωσε 18.925 μόρια

«Στην αρχή αυτής της διαδρομής είχα αγωνία και άγχος. Ήξερα ότι είμαι προετοιμασμένος. Δεν ήξερα πόσο καλά θα τα πάω, πήγαινα όμως για το καλύτερο. Μέσα μου ίσως το ήξερα ότι θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ήμουν συγκρατημένος. Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσεις την ύλη σου. Με δυσκόλεψε ίσως η πίεση από το εξωτερικό περιβάλλον όμως η στήριξη των καθηγητών μου,  της οικογένειάς μου και κυρίως της μητέρας μου έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να τα καταφέρω. Στοχεύω στη Σχολή μηχανολόγων αεροναυπηγών Πάτρας» λέει.

Φροντιστήριο Άνοδος

Η Αναστασία Γασπαρινάτου συγκέντρωσε 18.914 μόρια

«Δεν δούλεψα γι αυτό το αποτέλεσμα μόνο την τελευταία χρονιά αλλά όλα τα χρόνια. Το περίμενα λοιπόν και τώρα που το κατάφερα, νιώθω πως δικαιώθηκα. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δυσκόλεψε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, όμως μπόρεσα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Σε αυτό συνέβαλαν αποτελεσματικά οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο αλλά και στο 11ο ΓΕΛ. Στοχεύω σε κάποια οικονομική σχολή» λέει.

*Φροντιστήριο Θεμέλιο

Η Ευαγγελία Σταματελάτου συγκέντρωσε 18.900 μόρια

«Περίμενα ότι είχα πάει καλά. Ήταν μία προσπάθεια που ήθελε διάβασμα, πρόγραμμα, να μην τα παρατάς, να μην το βάζεις κάτω. Με δυσκόλεψε η καραντίνα που ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Ο συνδυασμός καραντίνας και άγχους έκανε δύσκολη την κατάσταση. Βρήκα όμως το πρόγραμμά μου. Όλη αυτή την περίοδο με στήριζαν διαρκώς οι καθηγητές μου προσπαθώντας, μαζί με την οικογένεια μου, να με βοηθήσουν να αποβάλω το άγχος. Στοχεύω στη Νομική Αθηνών» λέει.

*Φροντιστήριο Άνοδος

Η Δήμητρα Σπανού συγκέντρωσε 18.822 μόρια

«Ήξερα ότι είχα πάει καλά οπότε περίμενα υψηλή βαθμολογία. Γενικότερα ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή με την όλη κατάσταση και η στήριξη που υπήρξε από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, και τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και το σχολείο ήταν σημαντική. Στόχος τώρα είναι η Αγγλική Φιλολογία στην Θεσσαλονίκη» λέει.

*Φροντιστήριο Πρίσμα

Η Παναγιώτα Θεοδωροπούλου συγκέντρωσε 18.821 μόρια

«Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά, τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους κόπους μου έχοντας πετύχει με την βαθμολογία αυτή την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου και πάνω από όλα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ – ΑΡΙΣΤΑ. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά».

*Φροντιστήριο Ορμή

H Μαίρη Παγανιά συγκέντρωσε 18.784 μόρια

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δικαιώθηκαν οι κόποι μιας δύσκολης, λόγω καραντίνας, χρονιάς. Αποδείχθηκε ότι η συστηματική μελέτη και η καλή φροντιστηριακή προετοιμασία αποτελούν τα θεμέλια της επιτυχίας. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία μου» μας εξηγεί.

*Φροντιστήρια Όραμα  

Ο Γιώργος Ρόδης συγκέντρωσε 18.782 μόρια

«Περίμενα ότι θα είχα ένα καλό αποτέλεσμα. Ήξερα τι είχα γράψει. Η πρώτη επιλογή στην οποία στοχεύω είναι το Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης. Ήταν και αδικία για τα παιδιά που δεν είχαν εύκολη πρόσβαση. Υπήρχε άγχος όμως είχα καλούς καθηγητές που δεν με βοήθησαν μόνο με τα μαθήματα αλλά με υποστήριξαν και ψυχολογικά» λέει για την επιτυχία.

*Φροντιστήριο Φάσμα

Ο Στέφανος Φωτόπουλος συγκέντρωσε 18.605 μόρια

«Χαίρομαι που πέτυχα την πρώτη σχολή της επιλογής μου. Σε μια τόσο δύσκολη χρονιά νιώθω τυχερός που είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για αυτήν την διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου» λέει.

*Φροντιστήριο Ορμή

Η Μαρίνα Γκολφινοπούλου συγκέντρωσε 18.533 μόρια

«Περίμενα να έχω γράψει καλά αλλά όχι τόσο καλά, οπότε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα αισθάνθηκα ότι δικαιώθηκαν οι κόποι μου και είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας και καραντίνας. Η κατάσταση αυτή έκανε όλη τη διαδικασία πολύ κουραστική, και η απόσταση που δημιουργήθηκε από συγγενείς και φίλους ήταν δύσκολη. Βέβαια δεν έλειψε η στήριξη από την οικογένεια, που με βοήθησε πολύ, όπως και οι φίλοι μου, αλλά και από τους καθηγητές μου στο Φροντιστήριο. Στόχος είναι τώρα να καταφέρω να εισαχθώ στο Διοικητικό και Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών» λέει. 

*Φροντιστήριο Άνοδος

Ο Παναγιώτης Κακαρούμπας συγκεντρώσει 18.500 μόρια

«Είχα κάνει έναν αγώνα όλη τη χρονιά κάτω από δύσκολες συνθήκες, το περίμενα όμως. Η τηλεκπαίδευση ήταν μία πρωτόγνωρη και δύσκολη εμπειρία καθώς βρισκόμασταν συνεχώς μπροστά από έναν υπολογιστή. Ωστόσο κατάφερα να οργανώσω το διάβασμά μου. Διάβαζα και δεν τα παράτησα ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για την στήριξη και την συμπαράσταση, την οικογένεια μου, τους γονείς, τα αδέλφια μου, τους φίλους μου. Στοχεύω στη σχολή αξιωματικών  της Πυροσβεστικής » λέει

*Φροντιστήριο Αριστοτέλειο

Ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος συγκέντρωσε 18.393 μόρια

«Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο χαρούμενος είμαι που κατάφερα μετά από τρία χρόνια προσπάθειας να μπω στην πρώτη σχολή της επιλογής μου. Ευχαριστώ γι’ αυτό την οικογένειά μου που με στήριξε, τους καθηγητές μου στο σχολείο και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια ΟΡΜΗ-ΑΡΙΣΤΑ που αυτά τα 3 χρόνια με στήριξαν και με βοήθησαν να μπορέσω να ανακαλύψω τις δυνατότητές μου και να πετύχω τον στόχο μου» λέει.

*Φροντιστήριο Ορμή

Ο Μάριος Κουτσοσπύρος συγκέντρωσε 18.345 μόρια

«Ήξερα ποιες είναι οι δυνατότητές μου και δεν πίεζα τον εαυτό μου. Διάβαζα καθημερινά, όσο έπρεπε. Όλα κύλησαν ομαλά. Σαφώς λόγω καραντίνας υπήρξαν και διαστήματα που ήταν δύσκολα για την ψυχολογία. Ήμουν ψύχραιμος και αρκετά γρήγορος στα διαγωνίσματα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο και ιδιαίτερα τον διευθυντή, χωρίς αυτούς δε θα είχα καταφέρει να αξιοποιήσω τις δυνατότητες μου. Στοχεύω στην Ιατρική και εύχομαι όλα τα παιδιά να πετύχουν αυτό που επιζητούν» λέει.

*Φροντιστήριο Θεμέλιο

Η Ειρήνη Παπακώστα συγκέντρωσε 18.262 μόρια

«Είχα κάνει προσπάθεια, ήξερα όμως ότι μπορεί να υπάρξει κάποια ατυχία και να μην τα καταφέρω. Με επιμονή και θέληση όλα πήγαν καλά.  Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δώσαμε εξετάσεις ήταν περίεργες. Είμαι όμως επίμονος άνθρωπος κι έβλεπα τα θετικά μένοντας συγκεντρωμένη στον στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο, στο 9ο Λύκειο αλλά και τους ανθρώπους που με αγαπούν και ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη διαδικασία. Στοχεύω  στην ιατρική» λέει.

*Φροντιστήριο Πρόσημο

Ο Πέτρος Φλωράτος συγκέντρωσε 18.250 μόρια

«Περίμενα ότι είχα πάει καλά. Όχι τόσο καλά, αλλά το περίμενα. Είναι ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από μία συνεχή προσπάθεια. Υπήρχε μία συνέπεια που τελικά έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στοχεύω στην σχολή Ηλεκτρολόγων μηχανολόγων ή στη Σχολή Μηχανικών Υπολογιστών» λέει

*Φροντιστήριο Φάσμα

Ο Λύσανδρος Ψωμιάδης συγκέντρωσε 18.248 μόρια

«Το διάβασμα και η καλή ψυχολογία που δημιούργησαν οι φίλοι βοήθησαν στο να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Η καραντίνα με δυσκόλεψε γιατί οι συναναστροφές ήταν μειωμένες κι αυτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία, όμως υπήρχε στήριξη από το κοντινό περιβάλλον. Δεν έχω αποφασίσει τι θα ακολουθήσω, σκέφτομαι Νομική ή Πολιτικές Επιστήμες» λέει.

*Φροντιστήριο Πρόσημο  

Ο Αντώνης Βασιλόπουλος συγκέντρωσε 18.166 μόρια

«Ήξερα ότι είχα γράψει καλά αλλά περίμενα να έχω γράψει λίγο χειρότερα από ότι έγραψα, κοντά στα 17.500 μόρια. Τελικά το αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Ήταν αρκετά δύσκολη η φετινή χρονιά με την πανδημία και την καραντίνα γεγονός που έκανε τη διαδικασία ακόμα δυσκολότερη γιατί έπρεπε να είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι συνέχεια χωρίς να μπορούμε να βγούμε έξω. Ο χρόνος όμως πέρασε με αρκετό διάβασμα. Δέχθηκα αρκετή στήριξη από τους φίλους μου που περάσαμε μαζί αυτή την δύσκολη χρονιά όπως και από την οικογένειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου, ειδικά της Φυσικής και της Έκθεσης. Στόχος πλέον είναι να μπω στην σχολή των Χημικών Μηχανικών» λέει.

*Φροντιστήριο Άτομο

Ο Δημήτρης Ζαχιώτης συγκέντρωσε 18.070 μόρια

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Περίμενα ότι είχα συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, ήξερα ότι είχα πάει καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά ήταν. Δικαιώθηκα από το αποτέλεσμα. Η καραντίνα δυσκόλεψε τα πράγματα γιατί δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε για μία βόλτα. Ωστόσο με διάβασμα, υπομονή και ασκήσεις κατάφερα να φτάσω τον στόχο μου. Η οικογένεια μου και οι καθηγητές μου σε σχολείο και φροντιστήριο με στήριξαν και με βοήθησαν πολύ, όπως και οι φίλοι μου. Στοχεύω στο Πολυτεχνείο» λέει.

*Φροντιστήριο Πρόσημο

Η Κατερίνα Καρανάσιου συγκέντρωσε 18.036 μόρια

«Είμαι χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Δεν περίμενα αυτή τη βαθμολογία και είμαι περήφανη. Ήταν δύσκολη χρονιά λόγω της καραντίνας, όμως πιστεύω πως όποιος ήταν να διαβάσει, διάβασε. Σαφώς υπήρχε πίεση και η ψυχολογία έπαιξε το ρόλο της. Υπήρχε άγχος όλα τα χρόνια που ήμουν μαθήτρια, όμως την ώρα των Πανελληνίων με την στήριξη της οικογένειας και των καθηγητών μου κατάφερα να ανταπεξέλθω, Όταν πήγαινα να δώσω εξετάσεις ξεχνούσα ότι ήταν Πανελλήνιες. Στοχεύω στην Ψυχολογία και θα ήθελα να επικεντρωθώ, στο marketing, την ψυχολογία του πελάτη κ.λπ. » λέει.   

Η Βάλια Μόσχου συγκέντρωσε 17. 989 μόρια

«Χαίρομαι διότι πέτυχα τον στόχο μου. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αδιάλειπτη μελέτη που έκανα κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο που με προετοίμασαν άρτια για τις εξετάσεις και συνέβαλαν στην επιτυχία μου» λέει.

*φροντιστήριο Όραμα

Η Κωνστάντια Μέξα συγκέντρωσε 17.900 μόρια

«Περίμενα ότι θα έχω γράψει καλά, και ίσως λίγο καλύτερα αλλά δυστυχώς το μάθημα της Έκθεσης έριξε λίγο τον βαθμό μου.  Είμαι χαρούμενη όμως γιατί με την βαθμολογία μου πιάνω όλες τις σχολές που με ενδιαφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά δεν με επηρέασε στο κομμάτι των εξετάσεων, καθότι ήμουν αφοσιωμένη στον στόχο μου και είχα ως προτεραιότητα το διάβασμα. Το ενδιαφέρον μου κινείται γύρω από σπουδές Πολιτικών Επιστημών ή Διεθνών Σχέσεων με πρώτη επιλογή μου να είναι Πανεπιστήμιο της Αγγλίας στο οποίο γίνομαι δεκτή με την ισχύουσα βαθμολογία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, του φίλους μου για την στήριξη αλλά και τους καθηγητές και το σχολείο μου» λέει.

Ο Αναστάσης Τζανερόπουλος συγκέντρωσε 17.618 μόρια

«Είχα προσπαθήσει πολύ για το αποτέλεσμα και το πίστευα, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι βαθμολογία κατάφερα να συγκεντρώσω. Με δυσκόλεψε το γεγονός ότι έπρεπε να βάλω τον εαυτό μου σε μία διαδικασία συνεχούς προσπάθειας, με υπομονή και επιμονή. Οι καθηγητές μου ήταν πάντα εκεί με πολλή δουλειά και τους ευχαριστώ πολύ για όλα. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθηγητή Μανώλη Κατσούπη.  Όταν έχεις πίστη και φιλοδοξίες, μπορείς να τα καταφέρεις» λέει.

*Φροντιστήριο Πουκαμισάς Άνθεια

Η Νίκη Μάντζαρη συγκέντρωσε 17.482 μόρια

«Είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Άξιζε όλη η κούραση και οι κόποι των καθηγητών μου που με βοήθησαν. Πλέον νιώθω ελεύθερη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω της εκπαίδευσης. Ήταν κουραστική διαδικασία και βασικά δεν συγκρίνεται με την δια ζώσης παράδοση μαθημάτων. Η όλη κατάσταση που έφερε η πανδημία επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία μας. Όμως με πολύ διάβασμα και την βοήθεια του φροντιστηρίου μου που με ενθάρρυνε και με υποστήριξε ψυχολογικά, όλα πήγαν καλά. Τώρα στοχεύω ή στο Τμήμα Χημικών μηχανικών ή στο Μετσόβιο ή σε κάποια Πολυτεχνική Σχολή» λέει.

*Φροντιστήριο Πουκαμισάς Άνθεια

Ο Αντώνης Φλωράτος συγκέντρωσε 17.250 μόρια

«Πάνω κάτω περίμενα ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα ότι η κατάσταση που έφερε η πανδημία με δυσκόλεψε. Αντίθετα θα έλεγα ότι μου έδωσε περισσότερο χρόνο για διάβασμα. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε το γεγονός ότι είχα πρόγραμμα στο διάβασμα μου. Σε αυτό συνέβαλε και το φροντιστήριό μου. Ήταν μία δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση, όμως εμένα εντέλει με βοήθησε. Στοχεύω στα σώματα Ασφαλείας» λέει.

*Φροντιστήριο Φάσμα

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος συγκέντρωσε 17.089 μόρια

«Η φετινή χρονιά με την εξ αποστάσεως διδασκαλία είχε ιδιαίτερες δυσκολίες για όλους μας. Πιστεύω πως όσοι δεν χαλάρωσαν και έμειναν επικεντρωμένοι στην προσπάθειά τους, έφεραν αποτέλεσμα. Από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα τον στόχο μου και δικαίωσα τον αγώνα μιας ολόκληρης χρονιάς» λέει.

*Φροντιστήριο Όραμα

Ο Νίκος Καρακώστας συγκέντρωσε 16.700 μόρια

« Όταν πλέον έδωσα εξετάσεις πίστευα ότι τα είχα πάει καλά, ωστόσο στην αρχή της χρονιάς δεν το περίμενα. Τελικά έφτασα εκεί που ήθελα. Ήταν μία περίεργη χρονιά με διαδικτυακή διδασκαλία που δεν είναι το ίδιο με τη δια ζώσης. Είναι δύσκολο το διαδικτυακό μάθημα. Από την άλλη πλευρά είχα περισσότερο χρόνο για διάβασμα και ήμουν πιο ξεκούραστος. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου για τη συνεργασία και τη βοήθεια, όπως και τους γονείς μου, γενικότερα την οικογένεια μου. Στοχεύω στην Γυμναστική Ακαδημία» λέει.

*Φροντιστήριο Αριστοτέλειο

Η Πελίνα Αναστασοπούλου συγκέντρωσε 16.266 μόρια

«Περίμενα να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Είχα προετοιμαστεί με την βοήθεια των καθηγητών μου, καθόλη τη διάρκεια της χρόνιας. Ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω πανδημίας, καθώς το διαδίκτυο δεν βοηθά, όμως θεωρώ ότι μας ευνόησαν τα θέματα. Σαφώς χρειαζόταν να είσαι προετοιμασμένος όμως υπήρξαν χρονιές με δυσκολότερα. Με συστηματικό διάβασμα, με ψυχολογική υποστήριξη κι αν δε χάσεις το στόχο σου, μπορείς να καταφέρεις.  Στοχεύω στη σχολή Ηλεκτρολόγων ή στην Σχολή Μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών» λέει.

*Φροντιστήριο Πουκαμισάς Άνθεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πανελλήνιες