Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νύχτα εφόδου στην Πάτρα- "Ντου" σε νυχτερινά μαγαζιά με αλεξίσφαιρα και όπλα- Έγιναν προσαγωγές- Έντρομοι οι θαμώνες

Νύχτα εφόδου στην Πάτρα- "Ντου"...

Σε Ηρώων Πολυτεχνείου και Βραχνέικα

Νεότερη ενημέρωση: Έντρομοι παρακολουθούσαν οι θαμώνες την επιχείρησης των ένοπλων αστυνομικών από ειδικά κλιμάκια της Αθήνας που συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η «καταδρομική» επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 5:00 το πρωί οπότε και οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, ακόμα έναν προσεχθέντα από νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. δηλώνει άγνοια για τα όσα συνέβησαν σε Ηρώωην Πολυτεχνείου και Βραχνέικα και παραπέμπουν για την όποια πληροφόρηση στην Αθήνα από όπου, κατά πώς φαίνεται, οργανώθηκε κι εκτελέστηκε το «ντου» στα καταστήματα που συνοδεύτηκε από προσαγωγές υπόπτων.

 

Νεότερη ενημέρωση: Έξι προσαγωγές έχουν γίνει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Πάνοπλοι αστυνομικοί  μετέφεραν τους προσαχθέντες, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι πιο πολλές προσαγωγές έγιναν στην Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ στα Βραχνέικα ένα κατάστημα έκλεισε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφαιρέθηκαν τα κινητά απο τους προσαχθέντες προκειμένου να ελεγχθούν οι επαφές τους. 

Πρώτη ενημέρωση: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πάτρα. Κλιμάκιο του τμήματος "εκβιαστών" από την Αθήνα με κουκούλες full face, αλεξίσφαιρα γιλέκα και όπλα, τρία οχήματα και μία κλούβα «κάνει ντου» σε αρκετά καταστήματα της Πάτρας και πραγματοποιεί ελέγχους σε καταστήματα της παραλιακής Ηρώων Πολυτεχνείου και όχι μόνο. 

Οι έλεγχοι των αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής συνεχίζονται στα παραλιακά καταστήματα των Βραχνείκων.

Σύμφωνα με πλληροφορίες  έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, τουλάχιστον 2 -3 άτομα που φέρονται να σχετίζονται με παράνομη δραστηριότητα στη νύχτα. Οι έλεγχοι εστιάζονται σε κυκλώματα της νύχτας ενώ η υπόθεση φέρεται να σχετίζεται με τη δολοφονία Μπερδέση.

Μπροστά στο θέαμα οι θαμώνες άρχισαν να αποχωρούν σαστισμένοι από τα καταστήματα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναέουν ότι οι Αστυνομικοί από την Αθήνα, προχωρούσαν σε ελέγχους ακόκα και σε θαμώνες, αυτοκίνητα και  δίκυκλα που ήταν παρκαρισμένα έξω από τα μαγαζιά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις