Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πολύ κακό για το... τίποτα; Ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες κατά τη χθεσινή κινηματογραφική "έφοδο" στα μαγαζιά

Πάτρα: Πολύ κακό για το... τίποτα; Ελεύθ...

Πρωτοφανείς καταστάσεις

Η κινηματογραφική "έφοδος" των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Τμήμα Εκβιαστών) στα νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας, λίγο μετά τις 12 χθες τα μεσάνυχτα, προκάλεσε πανικό και αμηχανία στους πελάτες πολλοί εκ των οποίων απομακρύνθηκαν σαστισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κλιμάκιο από την Αθήνα που φέρεται να οργάνωσε και να εκτέλεσε την επιχείρηση έκανε συνολικά 17 προσαγωγές από καταστήματα εστίασης και διασκέδασης της πόλης. Ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την ΕΛ.ΑΣ. άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ανάμεσά τους και άτομα γνωστά για τη δράση τους στο χώρο της νύχτας από παλιότερες υποθέσεις.

Άγνωστο παραμένει το γιατί έγινε αυτή η έφοδος. Υπήρχαν πληροφορίες; Έγινε επίδειξη ισχύος; Φοβούνταν κάτι ενόψει του σημερινού μνημοσύνου του Τάσσου Μπερδέση;

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τους πάνοπολους αστυνομικούς με τις κουκούλες να πραγματοποιούν «ντου» σε νυχτερινά μαγαζιά της Πάτρας στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στα Βραχνέικα και αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από καταστηματάρχες που έζησαν την "έφοδο" στα μαγαζιά τους, οι αστυνομικοί έμπαιναν μαζικά μέσα σε μαγαζιά (δεν ήταν ένας και δύο)  έλεγχαν τους πελάτες και έβγαζαν εκτός όσους έκριναν ότι είναι ύποπτοι, ενώ έκαναν ελέγχους και σε αυτοκίνητα πελατών και ιδιοκτητών, ακόμη και σε κινητά.  Μάλιστα σε γνωστό νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας υπήρξε και ένταση με πελάτη που αντέδρασε.

Έντρομοι οι θαμώνες έβλεπαν τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν ελέγχους και να προσαγάγουν υπόπτους. Η αναστάτωση που επικράτησε έκανε αρκετούς πολίτες να αποχωρήσουν έντρομοι από τα μαγαζιά καθώς ουδείς γνώριζε τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τα άτομα που προσήγαγαν, στο κτίριο της Ασφάλειας στην Ερμού.

Η επιχείρηση στα μαγαζιά της Πάτρας προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο διακυβεύεται ή όχι η ασφάλεια των θαμώνων σε τέτοιες περιπτώσεις. Τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που κάποιος πιθανά ύποπτος δει τους ένοπλους και αντιδράσει ενώ ένα κατάστημα είναι γεμάτο κόσμο; Αυτό ήταν το ερωτηματικό που διατύπωναν χθες στο thebest.gr όσοι έζησαν την έφοδο σε γνωστό κατάστημα της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις