Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Μάλλον δεν έρχεται η παράσταση "1821, Η Επιθεώρηση" στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Μάλλον δεν έρχεται η παράσταση "182...

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί για τις 6/7 στο Εργοστάσιο Τέχνης, τελικά δεν υπάρχει στο έντυπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ που τυπώθηκε και μοιράζεται στον κόσμο

Άγνωστο παραμένει αν θα έρθει στην Πάτρα η παράσταση «1821, Η Επιθεώρηση» που στο αρχικό πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, ήταν να παιχθεί την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021 στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος» στην Ακτή Δυμαίων.

Θεατρόφιλοι που είχαν ακούσει πως θα ερχόταν η παράσταση έπαιρναν τηλέφωνο και ρωτούσαν στο thebest.gr αν υπήρχε ενημέρωση σχετικά με το τι θα γίνει.

Ξεφυλλίζοντας πάντως το φυλλάδιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2021 με το πρόγραμμα που έχει τυπωθεί και μοιράζεται, είδαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία κενή χωρίς εκδήλωση και καμία αναφορά στην συγκεκριμένη παράσταση που φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Καραντζά και Φοίβου Δεληβοριά. Οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας της ερχόμενης εβδομάδας είναι η οπερέτα «Ο Βαφτιστικός» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ στο Κάστρο του Ρίου τη Δευτέρα 5/7, η μουσική παράσταση «Πώς να σωπάσω» με αφηγητή τον Κώστα Καζάκο την Τετάρτη 7/7 στο Εργοστάσιο Τέχνης Θάνος Μικρούτσικος, ενώ υπάρχουν και 3 εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Δημοτικού Ωδείου στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων στις 8, 9 και 10/7, η παράσταση «Κάποτε στο Βόσπορο» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου που ήδη διαφημίζεται και στους δρόμους της Πάτρας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9 και 10/7 στο Εργοστάσιο Τέχνης και τέλος στο θεατράκι της Μαρίνας στις 9, 10, 11 και 12/7 «Η Αληθινή Απολογία του Σωκράτη» από το Θέατρο Μηχανουργείο.

Από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επίσημη ανακοίνωση αναβολής ή ακύρωσης της παράστασης «1821, Η Επιθεώρηση», πάντως κοιτάζοντας και στο viva.gr δεν υπάρχει η Πάτρα στην ημερομηνία 6/7 που είναι κενή. Την προηγούμενη μέρα την Κυριακή το έργο παίζεται στο Βεάκειο στον Πειραιά και την Τετάρτη 7/7 στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Επίσης δεν είδαμε και κάποια διαφημιστική αφίσα ή banner όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τις παραστάσεις «Πώς να σωπάσω» ή «Κάποτε στο Βόσπορο».

Η παράσταση «1821, Η Επιθεώρηση» με την Ελένη Κοκκίδου, τον Γιώργο Γάλλο, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Νίκο Καραθάνο, κ.α., για την οποία ήδη ακούστηκαν και γράφτηκαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια, παίζεται κάθε Παρασκευή και σαββατοκύριακο στο Βεάκειο έως τις 25/7 με κάποιες ακόμη εμβόλιμες παραστάσεις όπως στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στον Βύρωνα στην Αθήνα στις 13 και 14/7 ή στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου στις 20 και 21/7.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture