Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Εσείς είδατε το Sex/Life στο Netflix; Καυτό «τρίγωνο» με τη γυναικεία ματιά

Εσείς είδατε το Sex/Life στο Netflix; Κα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μπορεί τελικά μια γυναίκα να απαρνηθεί το ξέφρενο sex & clubbing για μια ήσυχη οικογενειακή ζωή;

Ένα ακόμα «χαρτί» του Netflix έχει κερδίσει τους απανταχού τηλεθεατές και γίνεται θέμα σε εγχώρια και διεθνή media: Το Sex/Life, που εστιάζει στα ερωτικά «θέλω» μιας παντρεμένης, η οποία φαντασιώνεται διαρκώς τον πρώην της παρά τον ευτυχισμένο της γάμο. Mετά τις φλογερές και αποκαλυπτικές σεξουαλικές σκηνές στο «365» και το «Bridgerton» είναι η σειρά των 8 επεισοδίων που έχει … ξεμυαλίσει το κοινό και ειδικά τις γυναίκες στη δημοφιλή πλατφόρμα.

 

Τις τελευταίες μέρες συζητιέται πολύ όχι μόνο στον Τύπο, αλλά και ως trend στο διαδίκτυο. Πρωταγωνιστεί η sexy 41χρονη, περσικής καταγωγής αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Σάχι, η οποία ήταν πρώην επαγγελματίας μαζορέτα και έχει παίξει σε αρκετά σήριαλ. Η Σάχι εμφανίζεται στη σειρά συνεχώς γυμνόστηθη αλλά δεν διστάζει να αποκαλύψει γυμνά τα οπίσθιά της και άλλα σημεία του σώματός της. Με εξωτικά χαρακτηριστικά και υπέροχα χείλη, είναι η νοικοκυρά που ακόμα θηλάζει το δεύτερο μωρό σε μια εξοχική έπαυλη στα προάστια, ενώ νοσταλγεί την ξέφρενη ζωή της στο κέντρο της Νέας Υόρκης, τότε που βίωνε το σεξ δίχως αναστολές τριγυρίζοντας για clubbing. H εμμονή της με την παλιά της ζωή, οδηγεί μοιραία στην επανεμφάνιση του κούκλου παραγωγού δίσκων που είχε απογειώσει την ερωτική της φύση. Οσο ωραίος, πλούσιος και επιτυχημένος κι αν είναι ο «καθωσπρέπει» σύζυγος οι σεξουαλικές εμπειρίες της με τον «Τζέικ» δεν ξεπερνιούνται.

 

Στην ουσία είναι ένα story όπου η πρωταγωνίστρια επιδιώκει μονίμως την ερωτική συνεύρεση. Εννοείται τίποτα βαθυστόχαστο με καλλιτεχνική υπόσταση. Οι πρωταγωνιστές όμως είναι όλοι γοητευτικοί. Οπότε μιλάμε για οφθαλμόλουτρο. Τον «κουστουμάτο» σύζυγο ενσαρκώνει ο συνομήλικος της Σάχι, Μάικ Βόγκελ ενώ το ερωτικό αντικείμενο του πόθου της ο 35χρονος αυστραλός ηθοποιός Ανταμ Ντέμος, πανύψηλος με ξανθιές ανταύγειες. Μάλιστα έγινε γνωστό πως μετά τα γυρίσματα έγιναν ζευγάρι. Εκείνη μάλιστα δήλωσε «είπα να δροσιστώ με ένα πολύ μεγάλο ποτήρι νερό».

 

 Στο φινάλε θα πείτε «άβυσσος η ψυχή της γυναίκας», «όλα ή τίποτα» κλπ. Η Σάχι έγινε ταχύτατα sex symbol και tv star των ημερών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View