Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ντάνιελ Κρεγκ στις Σπέτσες

Άρχισαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας το...

Δείτε φωτογραφίες

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας των Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον ξεκίνησαν στις Σπέτσες, και η βρετανική εφημερίδα Daily Μail πλημμύρισε με φωτογραφίες γεμάτες πράσινο και γαλάζιο χρώμα από το νησί του Αργοσαρωνικού που φιλοξενεί την κινηματογράφηση του «Knives Out 2», ή ελληνιστί «Στα Μαχαίρια 2».

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το ταλαντούχο δίδυμο περπατούσε μαζί στην αποβάθρα, με την Κέιτ Χάντσον να φοράει μία εντυπωσιακή μεταξωτή μπορντό τουαλέτα και ένα μεγάλο λευκό καπέλο σύμφωνα με το δημοσίευμα της δημοφιλέστατης εφημερίδας του Λονδίνου.

Μαζί της ο ιδιοφυής ντετέκτιβ «Μπενουά Μπλάνκ» που ενσαρκώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα λινό εκρού κοστούμι, γαλάζιο φουλάρι και ροζ πουκάμισο.

Σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων τα μέλη του συνεργείου καθώς και όταν οι ηθοποιοί περιμένουν να ξεκινήσουν οι λήψεις, φορούν μάσκες προστασίας.

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον έδωσε το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων στο προσωπικό του λογαριασμό σε Twitter και Ιnstagram με φόντο την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών και σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

Η ταινία μυστηρίου «Στα Μαχαίρια», διαδραματίζεται πίσω από τις κλειστές πόρτες μιας έπαυλης, στο πνεύμα της Αγκάθα Κρίστι, και πρωταγωνιστούν ακόμα ο Έντουαρντ Νόρτον, ο Ντέιβ Μπατίστα, η Κάθριν Χαν, η Τζέσικα Χένγουικ, και η Μάντελιν Κλάιν.

Η ταινία αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά στους κινηματογράφους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail

Φωτ.: Twitter/@hahnsource

Φωτ.: Twitter/@hahnsource

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture