Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παρασκευή Κερασιώτη: Το πρόβλημα υγείας μετά το GNTM - Έκανα κακό στον οργανισμό μου

Παρασκευή Κερασιώτη: Το πρόβλημα υγείας ...

"Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έγινα πολύ σκληρή, έκανα κακό στον οργανισμό μου" εξομολογείται η Παρασκευή Κερασιώτη.

Τα προβλήματα που πέρασε με την υγεία της μετά το GNTM αποκάλυψε η Παρασκευή Κερασιώτη, η νεαρή παίκτρια που σάρωσε στον διαγωνισμό μοντέλων GNTM με την αυθεντική ομορφιά της.

Η ίδια, δέχτηκε επικρίσεις για την απόφασή της να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο, εξάλλου αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν δουλειές στον χώρο της μόδας, και απάντησε κατάλληλα.

Χθες, η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μετά το GNTM.

Η ίδια αποκάλυψε ότι τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό της, γεγονός που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην υγεία της. Ωστόσο, όπως είπε τώρα είναι καλά και χαμογελά ξανά.

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία μου. Πριν από περίπου 5-6 μήνες είχα γίνει πολύ σκληρή με τον εαυτό μου έκανα σκληρή διατροφή σκληρή γυμναστική με αποτέλεσμα όλο αυτό να μου δημιουργήσει κακό στον οργανισμό μου για 4 μήνες είχε σταματήσει η έμμηνος ρύση, ψυχολογικά δεν ήμουν καλά, έτρωγα κάθε μέρα περισσότερο και περισσότερο δεν μπορούσα να το ελέγξω.

Έκατσα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας το σώμα μας να μην μας πιέζουμε είμαστε μοναδικές. Σήμερα μετά από τόσους μήνες είμαι καλά και ψυχολογικά και σωματικά με έχω αγαπήσει όπως και αν είμαι και ποτέ δεν ξεχνάω να χαμογελάω” έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight