Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο 48χρονος ηθοποιός Τζον Λι Μίλερ θα υποδυθεί τον Τζον Μέιτζορ στο «The Crown»

Ο 48χρονος ηθοποιός Τζον Λι Μίλερ θα υπο...

Ο Μίλερ είναι γνωστός από τον ρόλο του ως Sick Boy στην ταινία του 1996 «Trainspotting» ενώ υποδύθηκε & τον Σέρλοκ Χολμς στην τηλεοπτική σειρά «Elementary» του 2012

Ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Τζoν Λι Μίλερ πρόκειται να υποδυθεί τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τζον Μέιτζορ στον 5ο κύκλο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «The Crown» όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα του Netflix.

Ο Μίλερ είναι γνωστός από τον ρόλο του ως Sick Boy στην ταινία του 1996 «Trainspotting» σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ και υποδύθηκε τον Σέρλοκ Χολμς στην τηλεοπτική σειρά «Elementary» του 2012 με συμπρωταγωνίστρια τη Λούσι Λίου ως δρ. Τζόαν Γουάτσον.

Ο Βρετανός-Αμερικανός ηθοποιός που για ένα διάστημα τριών χρόνων είχε παντρευτεί την Αμερικανίδα σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί (1996-1999) τώρα θα ενσαρκώσει τον Τζον Μέιτζορ ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1990 έως το 1997.

Ο γοητευτικός Μίλερ που έχει γεννηθεί το Νοέμβριο του 1972 στο Κίνγκστον του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακοινώθηκε ως μία από τις νέες προσθήκες στο ανανεωμένο καστ της σειράς, η σύνθεση του οποίου αλλάζει κάθε δύο χρόνια για να αντικατοπτρίσει τους πρωταγωνιστές του - τη Βρετανική βασιλική οικογένεια - σε διάφορα στάδια της ζωής τους.

Ωστόσο, η νέα ομάδα ηθοποιών θα είναι και η τελική για το «The Crown» καθώς στις δύο επόμενες δύο σεζόν πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά.

Η Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, νεότερη αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία ενσάρκωσε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight