Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Versace girl του επόμενου χειμώνα η Ντούα Λίπα, έγινε εκρηκτική κοκκινομάλλα

Versace girl του επόμενου χειμώνα η Ντού...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Σ’ αγαπώ» της γράφει η Ντονατέλα Βερσάτσε αποκαλύπτοντας την καμπάνια με το εμπριμέ μοτίβο La Greca (Η Ελληνίδα)

Πολυβραβευμένη hit maker αλλά και ακαταμάχητο style icon η 25χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια της pop- disco, Ντούα Λίπα είχε φανερώσει πολλές φορές τον έρωτά της για τον διάσημο ιταλικό οίκο Versace. Oπαδός της sexy glam ένδυσης ήταν λοιπόν μόνο θέμα χρόνου να ανακοινωθεί πως χρίζεται μούσα του label. Μόλις λοιπόν γνωστοποιήθηκε μέσω των social media πως πρωταγωνιστεί στην διαφημιστική καμπάνια της επόμενης σαιζίν fall- winter 2021- 2022 αναδεικνύοντας μάλιστα ένα εμπριμέ μοτίβο με έμπνευση την Ελλάδα, ονόματι La Greca. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης η Ντούα έβαψε κατακόκκινα τα μαλλιά της σε funky mood ενώ τα πελώρια, μυτερά νύχια της είναι γεμάτα σχέδια. Μέσα από τον φωτογραφικό φακό των ονομαστών Mert & Marcus, το μελαχρινό καρέ φάνταζε μάλλον μουντό και μονότονο.

 «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων είμαι που είσαι το αστέρι της επόμενης καμπάνιας μου. Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να αντικρύσει την ομορφιά σου σε αυτές τις φωτογραφίες! Σ ‘αγαπώ», έγραψε η chief creative officer του οίκου, Donatella Versace. Ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο δικό της Instagram, η Dua χαρακτήρισε τη σχεδιάστρια «icon και θρύλο», προσθέτοντας ότι «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα !!!!».

 Ετσι, η Ντούα διαδέχεται το μύθο των super models Linda Evangelista, Naomi Campbell,Kate Moss, Claudia Schiffer  που ήταν τα πιο ένδοξα πρόσωπα της χρυσής εποχής του οίκου στη δεκαετία του ’90,  αλλά και τις νεώτερες καλλονές μούσες Adut Akech, Gigi και Bella Hadid, αλλά και το πρώτο plus size μοντέλο, την Precious Lee. Η Ντούα  έχει υπάρξει πρέσβειρα του οίκου Saint Laurent και της Jaguar, ενώ βγαίνει ραντεβού με τον ωραίο αδελφό των Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ . Καθιερώθηκε από τα δημοφιλή τραγούδια «One Kiss» και «Don’t start now», θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του θεάματος παγκοσμίως σήμερα και είναι πολυβραβευμένη (3 Grammy, 1 American Music Award, 1 Mtv κ.α.) Πρόσφατα καθήλωσε άπαντες στα Brit Awards.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View