Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί διαδικτυακά η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί διαδικτυα...

Θα γίνει διοικητικός, οικονομικός και καλλιτεχνικός απολογισμός της 3ετίας 2018-2021

Πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή 27 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, η 3ετής Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού της «Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό του Οργανισμού και η οποία θα διεξαχθεί μέσω του Διαδικτύου, λόγω των υγειονομικών κανόνων covid 19.

Στην Γενική Συνέλευση και με βάση την ημερήσια διάταξη, θα παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ο διοικητικός απολογισμός της 3ετίας 2018-2021, η Ταμίας του Δ.Σ. Όλια Καραγιάννη θα εκθέσει τον οικονομικό απολογισμό της αντίστοιχης περιόδου ενώ η Εξελεγκτική Επιτροπή θα παρουσιάσει την εμπεριστατωμένη έκθεση της για την παρελθούσα τριετία.

Στη συνέχεια ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, θα αναλύσει τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα της περιόδου 2018-2021.

Πέραν των προβλεπόμενων διαδικασιών, θα εκλεγεί και η Εφορευτική Επιτροπή η οποία θα προβεί στην ανακοίνωση για την πραγματοποίηση Αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

*Στο μεταξύ στις 26 και 27 Ιουνίου 2021, Σάββατο και Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν και οι δύο πρώτες συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής, των Σχολών πιάνου, βιολιού, κιθάρας, κλαρινέτου, σαξοφώνου και φλάουτου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναγγελθεί, με περιορισμένη προσέλευση (μόνον γονείς των σπουδαστών- μαθητών) και πάντα με βάση του υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture