Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ξεκινούν οι προεγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου

Πάτρα: Ξεκινούν οι προεγγραφές στο Εικασ...

Από τις 28/6/2021, για τα τμήματα παιδιών και ενηλίκων

Ξεκινούν την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, οι προεγγραφές στο Εικαστικό Εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού, των τμημάτων παιδιών και ενηλίκων, για όσους ενδιαφέρονται να κατοχυρώσουν ημέρα και ώρα κατά την ερχόμενη χειμερινή εικαστική σεζόν, Νοέμβριος 2021 - Μάιος 2022, στα  εργαστήρια της Πάτρας.

Παιδικά τμήματα

Τα παιδικά τμήματα προσφέρουν μια πρώτη, μεθοδική όσο και απολαυστική, εξοικείωση με τις εικαστικές τέχνες, μέσα από τη δημιουργική ενασχόληση με ένα πλήθος τεχνικών (ζωγραφική, κεραμική, χαρακτική, κατασκευές). Τα παιδιά εισάγονται στον συναρπαστικό κόσμο της τέχνης, καθώς ενισχύεται η επιθυμία τους για πειραματισμό και εξερεύνηση, μέσα από μια ποικιλία αισθητηριακών εμπειριών. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην πρώτη, αλλά αποφασιστική, συνάντησή τους με έργα διαφόρων κατηγοριών και περιόδων. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε κύκλους ανάλογα με το ηλικιακό επίπεδο:

Τμήματα ενηλίκων

Τα τμήματα ενηλίκων (ζωγραφικής, κεραμικής, βυζαντινής  εικονογραφίας και ιστορίας της τέχνης) προσφέρουν την ευκαιρία μιας εξειδικευμένης και συστηματικής μαθητείας στις περιοχές αυτές Απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν σε βάθος με ειδικές περιοχές των εικαστικών τεχνών. Η σπουδή δεν εστιάζεται μόνο στην κατάκτηση των εκφραστικών μέσων, μέσα από την εκμάθηση των σχετικών τεχνικών, αλλά επεκτείνεται και στη διερεύνηση ενός πλήθους ζητημάτων που συνδέονται με αυτές. Στο πλαίσιο αυτό, η διδασκαλία δημιουργεί ένα γενικό μαθησιακό πλαίσιο, αλλά και ενθαρρύνει την ανάπτυξη μιας προσωπικής ερευνητικής στάσης.

*Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά πρωινές ώρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 – 13:00 στο τηλέφωνο 2610-620724 ή επισκεπτόμενοι τα εργαστήρια μας τις ίδιες μέρες και ώρες στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Πλατεία Κορύλλων, στην άνω πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture