Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H Κιάρα Φεράνι στην Αθήνα για event της Nespresso, μένει στο Astir Four Seasons

H Κιάρα Φεράνι στην Αθήνα για event της ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H ιταλίδα influencer- φαινόμενο έκανε υποδειγματική εμφάνιση στο αεροδρόμιο και ενθουσιάστηκε με τη σουίτα της

Ταχύτατα «ταξίδεψαν» στα εγχώρια και διεθνή media οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η διάσημη ιταλίδα blogger, επιχειρηματίας και απίστευτα επιδραστικό μοντέλο Κιάρα Φεράνι, γνωστοποιώντας την άφιξή της στην Αθήνα. Εκανε ένα πολύ νεανικό travel look στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος (με φθαρμένο τζιν παντελόνι, χαρούμενο τι- σερτ με γράμματα, τα πιο περιζήτητα Nike sneakers σε παστέλ τόνους και μια πανάκριβη Hermes Birkin bag σε πράσινο) ενώ μετά πόζαρε με rainbow φορεματάκι στην υπερπολυτελή σουίτα της στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στην πανέμορφη χερσόνησο της Βουλιαγμένης. Μαζί της έχει την χαρακτηριστική βαλίστα με τα ταξιδιωτικά αυτοκόλλητα που τη συνοδεύει παντού. Ανέβασε βίντεο από το πελώριο δωμάτιο με την απίστευτη θέα και την τεράστια γκαρνταρόμπα.

Η 34χρονη Κιάρα θα πρωτοστατήσει την Πέμπτη σε summer event της Nespresso καθώς έβαλε τη σφραγίδα της σε ειδική, συλλεκτική  σειρά προϊόντων, όπως coffee και travel mugs, κάψουλες και μηχανές καφέ. Η celebrity που εγκατέλειψε τη νομική δημιουργώντας στο διαδίκτυο μια ολόκληρη αυτοκρατορία για τη μόδα και το life style έχει γίνει αντικείμενο πανεπιστημιακής μελέτης και κινηματογραφική ταινία. Μητέρα δυο παιδιών – του 3χρονου Leo και της μόλις 3 μηνών Vittoria- κατέφθασε στην Ελλάδα «στις ομορφιές» της.

Τελευταίο της κατόρθωμα πως έχει μεταμορφώσει τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ Nespresso με το εμβληματικό στιλ της, χρησιμοποιώντας «ζαχαρένια» χρώματα και ζωηρά σχέδια.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τη Nespresso, έχει αναφέρει: «Ως Ιταλίδα, είμαι μεγάλη φαν του καφέ και ιδιαίτερα της Nespresso εδώ και πολλά χρόνια. Η Nespresso αντιπροσωπεύει πραγματικά έναν σύγχρονο τρόπο ζωής με την πρακτική και έξυπνη προσέγγισή της στον καφέ υψηλής ποιότητας. Για αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δουλεύω για αυτήν τη συλλογή, γεμάτη με διασκεδαστικά και πολυτελή σχέδια. Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την ομάδα της Nespresso, έμαθα για τις πολλές πρωτοβουλίες σχετικά με τη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση, στις οποίες θέλω να συμμετέχω και να συμβάλω στο εγγύς μέλλον».

Η Anna Lundstrom, Chief Brand Officer της Nespresso, δήλωσε: «Η Chiara Ferragni είναι μία παγκόσμια επιχειρηματίας που πρωτοπορεί και έχει ανοίξει τον δρόμο στη διαμόρφωση τάσεων στη μόδα, τον τρόπο ζωής και την ψηφιακή αφοσίωση. Ως μία από τις πιο εκτεταμένες συνεργασίες μας μέχρι σήμερα, αυτό το συναρπαστικό έργο παρουσιάζει μια νέα προσέγγιση για τη Nespresso, ενώ υποστηρίζει το δημιουργικό μας όραμα».  

 Δώστε έμφαση στη limited edition μηχανή Nespresso x Chiara Ferragni Vertuo Next. Ως μια πινελιά στη νεότερη μηχανή καφέ της Nespresso, είναι διαθέσιμη σε ένα όμορφο παστέλ ροζ χρώμα, με το εμβληματικό λογότυπό της να διακοσμεί τις πλαϊνές επιφάνειές της. Η έξυπνη μηχανή με ένα άγγιγμα μπορεί να προετοιμάσει μια σειρά διαφορετικών μεγεθών κούπας καφέ, για κάθε γούστο ή στιγμή με φίλους και συγγενείς αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, η Κιάρα εμπνεύστηκε τη δική της συνταγή παγωμένου καφέ, συνδυάζοντας τον αγαπημένο της παγωμένο εσπρέσο με μια πλούσια γεύση καρύδας για ένα τροπικό καλοκαίρι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View