Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Έφτασε η μεγάλη στιγμή - Την Τετάρτη το μεσημέρι "κληρώνει" για το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Έφτασε η μεγάλη στιγμή - Την Τετάρτη το ...

Είκοσι εννέα ήσαν οι υποψήφιοι για την κάλυψη της κενής θέσης - Στις 3 το μεσημέρι ορίστηκε η συνεδρίαση των μελών του ΔΣ του θέατρου

Η μεγάλη και κρίσιμη στιγμή της επιλογής του προσώπου που θα καλύψει την κενή από πέρυσι το Μάιο, θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έφτασε. Όπως ήδη έγραψε το thebest.gr, η συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του θεάτρου με βασικό θέμα την επιλογή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή έχει οριστεί για την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του θεάτρου ενώ η αγωνία και το ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερα λόγω και του γεγονότος ότι ο πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρος Βάης δεν έστειλε στα μέλη του συμβουλίου την εισήγηση του αλλά θα την δημοσιοποιήσει την ώρα της συνεδρίασης. Οπότε εκείνη την ώρα θα μάθουν τα μέλη και το προτεινόμενο πρόσωπο για την κάλυψη της σημαντικής θέσης. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο με τις υποψηφιότητες να φτάνουν τον αριθμό ρεκόρ των 29.

Σε συζητήσεις και «πηγαδάκια» καλλιτεχνικά ακούγονται ονόματα εκ των υποψηφίων που ενδεχομένως να έχουν μία παραπάνω φόρα και ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα, είναι των ηθοποιών Γεράσιμου Γεννατά, Φίλιππου Σοφιανού, Νικολέττας Βλαβιανού, του Νίκου Διαμαντή, ο οποίος ήταν Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, του Τάκη Τζαμαριά, κ.α.

Ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα από την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αναμένεται ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής να κάνει την πρώτη δημόσια παρουσία του με την νέα του κιόλας ιδιότητα στην πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2021 την Πέμπτη 24/6 στο Αρχαίο Ωδείο στις 21.30 όπου θα παιχθεί η νέα παράσταση του σχήματος Άρμα Θέσπιδος «Ελευθερία, Ο Ύμνος των Ελλήνων».

Μέλη του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που δεν πρόσκεινται στην παράταξη της Δημοτικής αρχής Πελετίδη εξέφρασαν τον προβληματισμό, η επιλογή του προσώπου να μην έχει κομματικά κριτήρια και πρόσημο αλλά να πρυτανεύσουν τα καλλιτεχνικά εχέγγυα και προσόντα, και μόνο.

Τα ονόματα των 29 υποψηφίων (με αλφαβητική σειρά) για τη θέση να θυμίσουμε πως είναι τα εξής:

1. ΑΛΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

2. ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

3. ΓΕΝΝΑΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

4. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

5. ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

6. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

7. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

8. ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

9. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

10. ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

11. ΚΟΥΒΑΡΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

12. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

13. ΛΟΥΚΑΣ ΘΑΝΟΣ

14. ΜΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

15. ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

16. ΠΑΛΑΤΖΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

18. ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

19. ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

20. ΡΟΥΦΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

21. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

22. ΣΒΑΝΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

23. ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

24. ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΗΣ

25. ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

26. ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

27. ΧΑΛΚΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

28. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΣ

29. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture