Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Άνδρο με τον γιο της Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπέ...

Φρόντισε να μοιραστεί με τους followers της στο instagram μία φωτογραφία της με το γιο της από τον πρωινό καφέ τους

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη που ως γνωστόν βάζει πλώρη για νέα εκπομπή στο Mega το ερχόμενο φθινόπωρο, απολαμβάνει κάθε στιγμή στις διακοπές της με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, στο νησί της Άνδρου και φροντίζει να το μοιράζεται με τους followers της στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη που έχει χαρακτηριστεί η αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης, βρίσκεται αυτές της μέρες στην Άνδρο, με την οικογένειά της, και απολαμβάνει όμορφες, χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.

Η Ελένη Μενεγάκη, που όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή της, δεν έβλεπε την ώρα να ταξιδέψει στα Άχλα της Αιγαιοπελαγίτικης Άνδρου.

Μαζί της φυσικά όπως αναφέρει το newsit.gr, βρίσκεται και ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τη μητέρα του.

Οι δυο τους μάλιστα, το πρωί απόλαυσαν τον καφέ τους κάτω από τη δροσερή σκιά των πλατανιών και βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν και μερικές φωτογραφίες τις οποίες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram.

«Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει, τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ! Καλημέρα, ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει», έγραψε στο τρυφερό μήνυμα της η Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight