Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Θρίαμβος Τσιτσιπά- Χόρεψε... συρτάκι στον ημιτελικό του Roland Garros- ΒΙΝΤΕΟ

Θρίαμβος Τσιτσιπά- Χόρεψε... συρτάκι στο...

Χειροκροτούσαν όρθιοι οι θεατές για το απίστευτο τένις που έπαιξε

Ιστορία έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το ελληνικό τένις σε ένα ματς θρίλερ που κράτησε 3,5 ώρες και κατέληξε σε νίκη του 3-2 επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πρόκριση στον τελικό του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η συμμετοχή του πρώτου Έλληνα σε τελικό του Roland Garros και γενικά ενός τουρνουά Grand Slam είναι γεγονός! Παρ’ ότι έπαιξε με την… φωτιά βλέποντας τον Ζβέρεφ να επιστρέφει στο ματς κάνοντας το αρχικό 2-0, 2-2, πήρε πανηγυρικά το 5ο καθοριστικό σετ και με σκορ 3-2 μετά από 3,5 ώρες αγώνα πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες σε ημιτελικούς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα 22 του, για πρώτη φορά σε τελικό Γραντ Σλαμ, του Ρολάντ Γκαρός.

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν για ακόμα ένα ματς ονειρικός. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-2 σετ (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) του Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε 3,5 ώρες και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Roland Garros (Κυριακή 13/6), όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς - Ράφα Ναδάλ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports