Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν πρωταγωνιστεί στην πρώτη ταινία του Χόλιγουντ για το σκάνδαλο Γουάινστιν

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν πρωταγωνιστεί στην πρώτ...

Μαζί με τη Ζόι Καζάν - Υποδύονται τις δημοσιογράφους των New York Times που ερεύνησαν και έφεραν στο φως την υπόθεση

Κι ενώ περιμένουμε σε λίγες μέρες να έρθει για προβολή στη χώρα μας το «Promising Young Woman» της Έμεραλντ Φενέλ που χάρισε υποψηφιότητα για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου στην Κάρεϊ Μάλιγκαν, η 36χρονη ταλαντούχα ηθοποιός που πρωτοέλαμψε με το «An Education» και τον "Υπέροχο Γκάτσμπι", μαζί και με τη Ζόι Καζάν αναμένεται να υποδυθούν τις δημοσιογράφους των New York Times, οι οποίες αποκάλυψαν τους ισχυρισμούς εναντίον του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική κακοποίηση το 2017.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία στο Χόλιγουντ που εστιάζει στο σκάνδαλο Χάρβεϊ Γουάινστιν και η παραγωγή της θα αρχίσει το καλοκαίρι, όπως ανακοινώθηκε από το στούντιο της Universal Pictures.

Και οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθούν τις Μέγκαν Τούι και Τζόντι Κάντορ, σύμφωνα το Variety.

Οι δύο δημοσιογράφοι είναι συγγραφείς του βιβλίου του 2019 «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement», στο οποίο και θα βασιστεί η ταινία.

Με τίτλο «She Said» η ταινία θα προβάλλει το ερευνητικό έργο των Μέγκαν Τούι και Τζόντι Κάντορ, στις οποίες απονεμήθηκε βραβείο Πούλιτζερ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture