Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Clubbing στο Λος Αντζελες: Oταν ομολογείς πως έγινες ορκισμένη groupie του Lucifer (Netflix)

Clubbing στο Λος Αντζελες: Oταν ομολογεί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O σαγηνευτικός πρωταγωνιστής μιλάει με ουαλική προφορά, έχει ύψος 1.90 και είναι όντως ο διάβολος που φοράει Prada

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Οι γυναίκες λατρεύουν τα «κακά παιδιά» με sex appeal. Πώς ήταν δυνατόν να μην υποκύψουν στον δίμετρο βρετανό tv star Τομ Ελις στο ρόλο ενός ιδιοκτήτη δημοφιλούς club του Λος Αντζελες, αδιόρθωτου πότη, γυναικά και εμμονικού με τα κομψά επώνυμα κοστούμια; Ο Lucifer κάνει σεξ διαρκώς με διαφορετικές συντρόφους, είναι αξιολάτρευτα σαρκαστικός και έχει ουαλική προφορά. «Με μία βρετανική προφορά, μπορείς να πεις σχεδόν τα πάντα και να τη σκαπουλάρεις»  είχε γράψει στο Twitter του ο ίδιος ο ηθοποιός. 

Οσες από εμάς διστάζαμε λοιπόν να δούμε τη σειρά του Netflix επειδή δεν είμαστε τόσο καλοπροαίρετες με τις σειρές φαντασίας, διαψευστήκαμε. Η απίστευτα γοητευτική «περσόνα» του Lucifer επισκιάζει όλο το concept των υπερφυσικών δυνάμεων και της σατανικής καταγωγής του, αλλά ακόμα και τα αστυνομικά εγκλήματα που  αντιμετωπίζει.

Υποτίθεται πως είναι ο διάβολος που μετακόμισε στο Λος Αντζελες, πικραμένος με το Θεό πατέρα του και τα καθήκοντά του στην κόλαση. Ως ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, ξεφαντώνει και πίνει κάθε βράδυ ενώ ταυτόχρονα βοηθάει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ως σύμβουλος μιας όμορφης ντετέκτιβ. Στο ρετιρέ που διατηρεί πάνω από το club υποδέχεται τα πιο «καυτά» κορίτσια και παίζει πιάνο «νεγκλιζέ». Αυτή τη στιγμή η σειρά είναι στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Αν και είχε απογοητεύσει η προβολή της στο Fox, το Netflix της χάρισε απίστευτη δημοτικότητα μετά από το διαδικτυακό αγώνα #SaveLucifer των Lucifans. Πειστήριο της επιτυχίας το ότι θα φθάσει την έκτη σαιζόν! Οι κριτικοί επισημαίνουν πως είναι μια σειρά πολύ ευχάριστη και ανάλαφρη σε μια εποχή που ο κόσμος είχε καταπιεστεί από την πανδημία. Διψάει λοιπόν να διασκεδάσει, να απολαύσει ωραίες εικόνες και πιπεράτες ατάκες.

.Η όλη ιδέα τα έχει άλλωστε όλα: Μυστήριο, δράση, φαντασία, ρομάντζο, ψυχοθεραπεία και γέλιο. Τίποτα βαθυστόχαστο αλλά αναμφίβολα εθιστικό. Το Lucifer βασίζεται στον χαρακτήρα από τα κόμικ «Sandman» που δημιούργησε ο Neil Gaiman. Η αρχική μορφή του ήρωα τον ήθελε με αμερικανική προφορά, ωστόσο οι δημιουργοί της σειράς συνειδητοποίησαν ότι  φαινόταν πολύ παλιάνθρωπος  καταλήγοντας στη βρετανική που τον έκανε πιο στιλάτο. Το σκηνικό με τις χορταστικά πανοραμικές εικόνες του Λος Αντζελες ενισχύει ακόμα περισσότερο την αισθητική απόλαυση. Το σήριαλ μοιάζει ερωτευμένο με την κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη και το life style της,  με τόσο πάθος όσο ανυπομονούμε να δείξει ο Λούσιφερ στην εντελώς αντίθετη στο χαρακτήρα ντετέκτιβ Κλόε.

 

*O ηθοποιός Τομ Ελλις είναι 42 ετών, έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει τρία παιδιά για όσες ενδιαφέρονται

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View