Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Aντούτ Ακές: Πρέσβειρα της Estee Lauder μετά το στρατόπεδο προσφύγων της Κένυα

Aντούτ Ακές: Πρέσβειρα της Estee Lauder ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα πρόσωπο του οποίου η ιστορία ζωής συναγωνίζεται την ομορφιά του, έτσι ώστε να αποτελεί κοινωνικό σύμβολο

Η συγκινητική περιπέτεια ζωής της σοκολατένιας Σουδανής Αντούτ Ακές «άγγιξε» τον κολοσσό ομορφιάς Estee Lauder ώστε να την χρίσει πρέσβειρά του από το φετινό Ιούλιο  σε διαφημιστικές  εκστρατείες μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος  μέσω διαδικτύου, tv, media και καταστημάτων. Η μόδα πλέον στρέφει το βλέμμα σε διαφορετικές ομορφιές που συμβολίζουν ταυτόχρονα επίκαιρα κοινωνικά φαινόμενα όπως αυτό του προσφυγικού.  Με εκπληκτικές αναλογίες και ύψος 1.78, η 25χρονη σήμερα Αντούτ είναι άλλωστε η νέα super star της μόδας και η πιο αγαπημένη εξωτική καλλονή της Ναόμι Κάμπελ και του Πιερ Πάολο Πίτσολι του οίκου Valentino.

Σε επίδειξη του οίκου Valentino

Σε επίδειξη του οίκου Valentino

Γεννημένη στο νότιο Σουδάν, στην Καλούμα της Κένυας,  στα 7 της χρόνια  ταξίδεψε μαζί με την μητέρα της στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας ως πρόσφυγας. Εμεινε σε στρατόπεδο μεταναστών με την οικογένειά της, να ονειρεύεται μια καινούρια ζωή. Ειναι επαγγελματίας μοντέλο στα 16 της καθώς η μητέρα ης εργαζόστηκε σε πρακτορείο μοντέλων του Σίδνει. Η μεγάλη ευκαιρία να γίνει διάσημη της δόθηκε το 2017 στο Παρίσι στο Saint Laurent show καθώς τότε υπάγραψε συμβόλαιο με το φημισμένο Elite Model Management.

Μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας των οίκων Alexander McQueen, Calvin Klein, Miu Miu, Prada,Bottega Veneta Tom Ford κ.α. Πρωταγωνίστησε σε καμπάνια του Zara και πέτυχε κορυφαία εξώφυλλα περιοδικών.

Στις 2 Δεκεμβρίου του 2019 ανακηρύχθηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» στα British Fashion Awards στο Λονδίνο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View