Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκλονίζει μιλώντας για την περιπέτεια με τα κιλά του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκλονίζει μιλών...

Τι είπε σε συνέντευξή του

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα κιλά του προχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας για τον πλαστικό χειρουργό που επισκέφθηκε και το χάπι που του έδωσε για να χάσει γρήγορα βάρος.

Το θέμα των κιλών σου γιατί, πιστεύεις, έχει απασχολήσει τόσο πολύ τα ΜΜΕ;
Έχω “φάει” τα τελευταία χρόνια…

…bullying;
Δεν νοείται το 2021 να μιλάει κανείς για τα κιλά κανενός. Δεν ξέρεις για ποιον λόγο κάποιος έβαλε κιλά, ούτε τι μπορεί να έχει συμβεί στην υγεία του… Εμένα μου συνέβη κάτι συνταρακτικό όταν αποφάσισα να χάσω κιλά γρήγορα. Πήγαν όλα τόσο στραβά, που μου γύρισε μπούμερανγκ.

Τι σου συνέβη ακριβώς;
Πήγα σε έναν πλαστικό χειρουργό πριν 1,5 με 3 χρόνια, για να με βοηθήσει να χάσω κιλά. Βλέποντάς με, μου είπε ότι έχω πολύ σπλαχνικό λίπος και πρέπει να τα χάσω γρήγορα.

Για να τα χάσω γρήγορα, λοιπόν, μου έδωσε ένα χάπι. Όταν πήγα στο φαρμακείο, ο φαρμακοποιός με κοίταξε λίγο παράξενα και με ρώτησε «Είστε σίγουρος ότι θέλετε να πάρετε αυτό το φάρμακο;». Να μην τα πολυλογώ, ο άνθρωπος μου το ‘δωσε με το ζόρι. Πάω να το προτείνω και σε έναν άλλο φίλο μου, αλλά ο δικός του φαρμακοποιός δεν του το έδωσε. Μιλάμε για φάρμακο που κυκλοφορεί – και δεν έχει να κάνει με δίαιτα…

Η Νάνσυ, θυμάμαι, είχε διαβάσει τότε τι μπορεί να κάνει στον εγκέφαλο και είχε πάθει σοκ! Έλεγε ότι το χάπι αυτό “χτυπάει” εγκεφαλικά άσχημα κάποιες φορές. Παίρνω, λοιπόν, το χάπι για ένα μήνα και, πραγματικά, μόνο που δεν έκανα κακό σε άνθρωπο! Όπως ακριβώς σ’ το λέω! Τα νεύρα μου ήταν σε κατάσταση τρέλας, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος και δεν αντιλαμβανόμουν ότι αυτό μου το προκαλούσε το χάπι. Νόμιζα ότι ήταν από την κούραση! Ήταν ένας μήνας κόλαση, που δεν καταλάβαινα τι μου συνέβαινε.

Αποτελέσματα είδες στο θέμα του βάρους;
Κάποια στιγμή λειτούργησε, μου σταμάτησε την πείνα – γιατί, ουσιαστικά, αυτή τη δουλειά έκανε. Προφανώς, όμως, για να σου σταματάει την πείνα, σκέψου πώς επενεργεί στον εγκέφαλο! Έφτασα να είμαι σε φάση παράνοιας, σου λέω δεν καταλάβαινα τι έκανα! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να γίνω τόσο επιθετικός – από το πρωί στο ραδιόφωνο, μέχρι το βράδυ. Όταν οι δικοί μου άνθρωποι μου είπαν «Γρηγόρη, δεν είσαι καλά, σταμάτα το χάπι, θα κάνεις κακό σε ανθρώπους» και το σταμάτησα, ξαναβρήκα τον εαυτό μου!

Παθαίνω σοκ και λέω «Αν είναι έτσι, δεν θέλω να χάσω κιλά ποτέ»… Γι’ αυτό και με πείραξε πολύ όλη αυτή η φασαρία που έγινε μετά για τα κιλά μου. Πολλοί θεώρησαν την αντίδρασή μου υπερβολική. Έλεγα τότε κάποια πράγματα, όμως δεν μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες – και δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες.

Κι όταν πια το σταμάτησες, επανήλθες κανονικά;
«Όπως σου είπα, μου γύρισε μπούμερανγκ και, μετά από αυτό, είπα «Θα φάω, θα φάω κι άλλο». Κι έφτασα στο peak μετά: ήθελα μόνο να τρώω, τίποτα άλλο! Τώρα θέλω να το δημοσιοποιήσω, για να προσέχει ο κόσμος τι φάρμακα παίρνει, ακόμα κι από σημαντικούς γιατρούς – γιατί μιλάμε για έναν πολύ καλό γιατρό. Πού θέλω, λοιπόν, να καταλήξω: Μην κρίνετε τους ανθρώπους, αν δεν ξέρετε τι έχουν περάσει.

Δεν ξέρετε τι μπορεί να κρύβεται στην ψυχή του καθενός… Είδα πρόσφατα σε εφημερίδα «Χάπια που βοηθούν στο αδυνάτισμα». Προς Θεού, δεν θέλω να κατηγορήσω όλα τα σκευάσματα… Απλά εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, κι αυτό με έχει κάνει πολύ φοβισμένο» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας το περιοδικό Plan be

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight