Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Πρωτοδικείο Πατρών ανέστειλε τις εκλογές του Εργατικού Κέντρου

Το Πρωτοδικείο Πατρών ανέστειλε τις εκλο...

ΔΕΙΤΕ Την ανακοίνωση της ΣΥΝΔΕΣΥ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία με αφορμή τις εξελίξεις στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, αναφέρει τα εξής: 

"Η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία ενημερώνει τον κόσμο της εργασίας στην Πάτρα ότι σήμερα Παρασκευή 4/6/2021, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, έκανε δεκτό αίτημα σωματείων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και ανέστειλε την παράνομη εκλογική διαδικασία που επιχείρησε -για άλλη μια φορά- να διεξάγει η Ψευδο-διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Οι παρατάξεις ΔΑΣ (ΠΑΜΕ-ΚΚΕ), ΣΕΑΜ-ΣΥΡΙΖΑ και ΔΑΚΕ (ΑΝΕΛ-ΝΔ), επιχειρούν εν κρυπτώ  και «χέρι χέρι» να διεξάγουν άλλη μια νόθα διαδικασία.

Προφανώς, «καλόμαθαν» στους αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς και τους «βόλεψε» ο προηγούμενος παράνομος εκτοπισμός του 61% των αντιπροσώπων των σωματείων - μελών του ΕΚΠ από την εκλογική διαδικασία του 2018. Τους «βόλεψε» το -δια της βίας, νοθείας και καταλήψεως- μοίρασμα της «καρέκλας».

Συνοδοιπόροι στην παρανομία, έχουν την ίδια ευθύνη (παρά τα όσα διακηρύττουν δημόσια) για την παράνομη συνδιαχείριση της προηγούμενης περιόδου.

Ευχαριστούμε ένα, προς ένα τα πρωτοβάθμια σωματεία που επί 4 και πλέον χρόνια συνεχίζουν και δίνουν μάχες για να κυριαρχήσει η δημοκρατία και οι κανόνες της στο ΕΚΠ.

Η σημερινή εξέλιξη υπέρ των εργαζομένων οφείλεται κυρίως:

1.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (ΣΕΤΕ)»

2.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ "Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ"»

3.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ»

4.   Στην Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ»

5.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣH»

6.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

7.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ "Ο ΔΑΥΙΔ" ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ»

8.   Στο πρωτοβάθμιο σωματείο με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΡΤ ΠΑΤΡΑΣ»

9.   Στην Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση με την επωνυμία «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ΡΙΟ»

Η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία ευχαριστεί τη ΓΣΕΕ και το Σωματείο Εργαζομένων στο Άσυλο Ανιάτων, για την πρόσθετη παρέμβαση που έκαναν υπέρ των προσφευγόντων σωματείων και για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Η ΣΥΝΔΕΣΥ δηλώνει το «παρών» στις εξελίξεις και μάχεται διαρκώς για δημοκρατικές διαδικασίες διεκδίκησης των συμφερόντων των εργαζομένων, χωρίς αποκλεισμούς και υποδείξεις από κομματικά διευθυντήρια.

ΚΑΜΙΑ ΝΟΘΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις