Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σταματούν να πληρώνουν κάτοικοι Κεφαλοβρύσου και Σαραβαλίου λόγω των διακοπών υδροδότησης

Πάτρα: Σταματούν να πληρώνουν κάτοικοι Κ...

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης

Την απόφασή τους να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών των λογαριασμών της ΔΕΥΑΠ ανακοινώνουν κάτοικοι των περιοχών Κεφαλοβρύσου και Σαραβαλίου της Πάτρας ως μια πρώτη αντίδραση διαμαρτυρίας για τις πολύωρες διακοπές νερού που υφίστανται. Την πρόθεσή τους να αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο προκειμένου να εισακουστούν από τη Δημοτική Αρχή, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος και κάτοικος της περιοχής, Σπύρος Σκιαδαρέσης.

ΔΕΙΤΕ την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

"Δεν πέρασαν ούτε 8 μήνες από την αυτοπρόσωπη διαμαρτυρία αντιπροσωπίας κατοίκων της περιοχής του Κεφαλοβρύσου και Σαραβαλίου του Δήμου Πατρέων προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΠ,για τις συνεχείς διακοπές νερού στις αντίστοιχες περιοχές. Η υπόσχεση ήταν ότι άμεσα θα ξεκινούσαν εργασίες για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει τις περιοχές επί δεκαετία και πλέον. Πολύωρες διακοπές νερού και κατά το περσινό καλοκαίρι εν μέσω πανδημίας και καύσωνα. Διακοπές νερού και κατά την διάρκεια του χειμώνα. Τις τελευταίες τρείς ημέρες πολύωρες διακοπές και πάλι! Και είμαστε μόλις στις 28 Μαΐου.

Κύριοι της ΔΕΥΑΠ, ΛΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πρόβλημα! Δεν είναι δυνατόν τρεις ημέρες τώρα να κόβεται το νερό την ίδια πάντα ώρα! Κάτι συμβαίνει.... Βρείτε το!!! Οι βλάβες δεν έχουν χρονοδιακόπτη! Κρίμα γιατί καυχιόμαστε για το Νερό Κεφαλοβρύσου....

Η πρώτη αντίδρασή μας θα είναι η στάση πληρωμών λογαριασμών! Άλλωστε νερό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!

Απλά στο εξής θα μας έχετε συχνούς επισκέπτες στον χώρο σας τηρώντας βεβαίως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα! Αντισηπτικά λόγω COVID-19 δόξα τω Θεώ έχουμε, νερό ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Καλή αρχή....."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις