Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Αμερικανός σταρ Μαρκ Ράφαλο θα παίξει στο νέο φιλμ του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Αμερικανός σταρ Μαρκ Ράφαλο θα παίξει ...

Τίτλος του, "Poor Things" και θα συμπρωταγωνιστήσουν η Έμα Στόουν και ο Γουίλεμ Νταφόε

Ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο θα είναι, όπως έγινε γνωστό, ο πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου, δημιουργού της Οσκαρικής «Ευνούμενης».

Ο Μαρκ Ράφαλο ενώνει δυνάμεις με την Έμα Στόουν και τον Γουίλεμ Νταφό, στο καστ του «Poor Things», όπως λέγεται το νέο φιλμ του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, έχοντας αφήσει πλέον στο παρελθόν το «Pop.1280» και περιμένοντας νέα για το γουέστερν «The Hawkline Monster» που είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι η επόμενη ταινία του.

Το «Poor Things», που χαρακτηρίζεται ως μία «ερωτομανής βερσιόν του μύθου του Φράνκενσταϊν», μεταφέρει στην οθόνη το σατιρικό μυθιστόρημα του Σκοτζέζου Αλισντερ Γκρέι που κυκλοφόρησε το 1992 (στα ελληνικά έχει αποδοθεί ως «Χαμένα Κορμιά» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Νεφέλη).

Η ιστορία, που εκτυλίσσεται στη βικτοριανή εποχή, αντικαθιστά το τέρας με την Μπέλα, μια όμορφη νεαρή νυμφομανή, η οποία, έγκυος ούσα, αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την Μπέλα επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Η φιλοδοξία του Μπάξτερ είναι να κατασκευάσει την ιδανική σύντροφο αλλά τα σχέδιά του ανατρέψει ο Δρ. Αρτσιμπαλντ ΜακΚάντλες που φθονεί τον Μπάξτερ για το δημιούργημά του. Η Μπέλα, ωστόσο, έχει τη δική της άποψη για τα πράγματα. Ταινία εποχής λοιπόν, βασισμένη σ' ένα τολμηρό βιβλίο, που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως «ξεκαρδιστική πολιτκή αλληγορία», «φεμνιστικό μανιφέστο» και «τροφή για σκέψη για τις επιθυμίες των αντρών και την ανεξαρτησία των γυναικών».

Έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό όπως γράφει το flix.gr ότι η πρωταγωνίστριά του θα είναι, ξανά, η βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν (στο ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ), την οποία θα δούμε σε λίγες μέρες ως «Cruella» ενώ πριν λίγους μήνες είχε γνωστοποιηθεί και το όνομα του Γουίλεμ Νταφόε (πιθανόν να υποδυθεί τον Δρ. Αρτσιμπαλντ ΜακΚάντλες). Τα τελευταία πάντως νέα θέλουν και τον Μαρκ Ράφαλο να υπογράφει (ως ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, άραγε;), σ' ένα καστ που δυναμώνει πολύ και ενθουσιάζει τους σινεφίλ ακόμα περισσότερο!

Την σεναριακή μεταφορά κάνει ο ίδιος ο Γιώργος Λάνθιμος μαζί με τον Τόνι ΜακΝαμάρα (της «Ευνοοούμενης»), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Searchlight Pictures και Element Pictures.

"Το Τελευταίο Οχυρό".

"Το Τελευταίο Οχυρό".

"You Can Count on Me".

"You Can Count on Me".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture