Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει το γκόθικ γουέστερν «The Hawkline Monster»

Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει το γκόθικ γ...

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αυστραλό Tony McNamara

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο της "Ευνοούμενης", Tony McNamara στη νέα του ταινία.

Το σενάριο της οσκαρικής «Ευνοούμενη» (2018) αποτέλεσε δημιουργία του σπουδαίου Αυστραλού Tony McNamara, με τον οποίο ο Λάνθιμος ενδέχεται να συνεργαστεί ξανά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, οι δυο τους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού, το The Hawkline Monster.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Richard Brautigan (εκδόσεις Γράμματα, "Το Τέρας των Χώκλιν"), που κυκλοφόρησε το 1974. Η ιστορία του γκόθικ γουέστερν, όπως χαρακτηρίζεται, έχει ως εξής: Μέσα στην ερημιά των Νεκρών Λόφων, στο Ανατολικό Όρεγκον, βρίσκεται η έπαυλη των Χώκλιν, όπου κατοικούν οι δύο γοητευτικές δεσποινίδες Χώκλιν. Το σπίτι όμως στεγάζει κι έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη. Δύο επαγγελματίες δολοφόνοι αναλαμβάνουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο προβάλλεται στη μικρή οθόνη η νέα συγγραφική δουλειά του McNamara, η μίνι σειρά The Great με τους Elle Fanning και Nicholas Hoult, που αποτελεί μία διαφορετική βιογραφία της Αικατερίνης Β' της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture