Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εθισμένη στα social media η Κένταλ Τζένερ, ντρέπεται και νιώθει πως καταρρέει

Εθισμένη στα social media η Κένταλ Τζένε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το 25χρονο μοντέλο ομολόγησε τις επικίνδυνες διαστάσεις του φαινομένου σε εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία

Ρίχνετε βλέμματα άγχους στους δικούς σας διαπιστώνοντας πόσο «κολλημένοι» είναι με το κινητό; Διακρίνετε πως για να ζήσουν ένα γεγονός πρέπει οπωσδήποτε να έχει καταγραφεί στο Instagram ή στο Facebook; Η μήπως ανησυχείτε για τον ίδιο σας τον εαυτό;

Ο κίνδυνος της εξάρτησης είναι εδώ. Το επιβεβαιώνει η καλιφορνέζα καλλονή Κένταλ Τζένερ, μέλος της πασίγνωστης reality φαμίλιας Καρντάσιαν. Η πιο natural όμορφη της οικογένειας, με το εκπληκτικό κορμί και τα «άπιαστα» πόδια, που κάνει μεγάλη καριέρα στη μόδα και έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο beauty icon των ημερών μας, παραδέχτηκε πως νιώθει άσχημα γι’ αυτό. Εστω κι αν τα social media είναι ένας από τους λόγους που εκείνη και οι αδελφές της έγιναν πάμπλουτες, τα παρουσίασε πριν λίγες μέρες λίγο- πολύ σαν αρρώστια.

Συγκεκριμένα, η Κένταλ Τζένερ μίλησε για το άγχος που της προκαλούν τα social στο δεύτερο επεισόδιο «Open Minded: Unpacking Anxiety» του περιοδικού Vogue. Το διάσημο 25χρονο μοντέλο, που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες και έχει υπάρξει μούσα σε Victorias Secret, Marc Jacobs, Versace Chanel κ.α. μίλησε με τον Δρ. Jorge Partida, τον επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας, στο Los Angeles County Department of Mental Health. H αναφορά της στον εθισμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Όπως είπε συγκεκριμένα «Η σχέση μου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι λίγο εθιστική αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν μου αρέσει και δεν είμαι περήφανη που το λέω αυτό, αλλά νιώθω επίσης ότι αυτό είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίζουμε οι περισσότεροι από εμάς». «Έχω στιγμές που αισθάνομαι ότι θα καταρρεύσω ή ότι δεν αντέχω άλλο γιατί μερικές φορές νιώθω ότι… δεν μπορώ ποτέ να κάνω κάτι σωστό. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ μικρή -θα έλεγα 8, 9, 10 ετών- και είχα δύσπνοια και πήγαινα στη μαμά μου και της το έλεγα» πρόσθεσε  εξηγώντας ότι όσο περισσότερο διάσημη γινόταν η εκπομπή τους, τόσο χειροτέρευε το άγχος της. Τα fake news είναι ακόμα κάτι που δυσχεραίνει την κατάσταση. «Εκείνο που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν κάποιος ισχυρίζεται μια ψευδή ιστορία για μένα. Το διαδίκτυο, υποθέτω, βασίζει τα πράγματα σε τόσο μικρές στιγμές χωρίς γενικό πλαίσιο. Δεν ξέρουν το πριν ή μετά και θα το πάρουν και θα σε κρίνουν απόλυτα από αυτό το μικρό πράγμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View