Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το Χόλιγουντ θα γιορτάσει το άνοιγμα των κινηματογραφικών αιθουσών στις 19 Μαΐου

Το Χόλιγουντ θα γιορτάσει το άνοιγμα των...

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ ανέφερε πως μετά από ενάμιση χρόνο κλειστών αιθουσών, περιορισμών & σύγχυσης των θεατών διοργανώνεται μια χαρούμενη γιορτή της βιομηχανίας που όλοι αγαπάμε

Μια γιορτή, με τη μορφή ενός μίνι CinemaCon πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια με την παρουσία 10 μεγάλων στούντιο της βιομηχανίας και αφορμή το ευχάριστο γεγονός ότι ξανανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική.

Όπως γράφει το flix.gr, στην Καλιφόρνια οι αίθουσες ανοίγουν την επόμενη εβδομάδα με πληρότητα 50%, κι από τις 15 Ιουνίου 2021 κανονικά, με 100% πληρότητα ενώ στη Νέα Υόρκη οι αίθουσες αναμένονται να ανοίξουν την 1η Ιουλίου.

Και για να γιορτάσει το άνοιγμα των αιθουσών, το Χόλιγουντ ετοιμάζει την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 ένα μίνι CinemaCon στο Λος Άντζελες, στο οποίο αντιπρόσωποι από 10 διαφορετικά στούντιο θα παρουσιάσουν τις επερχόμενες ταινίες τους με νέα τρέιλερ, Q&As, συζητήσεις με τους σκηνοθέτες, όλα με ένα συνεργατικό μήνυμα υποστήριξης για την κινηματογραφική εμπειρία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί ποια στούντιο αλλά και ποιοι θα είναι καλεσμένοι αυτής της γιορτής.

Το κίνημα The Big Screen is Back, το οποίο πριν λίγες εβδομάδες είχε αναθέσει στον βραβευμένο με Όσκαρ Τεξανό σταρ Μάθιου ΜακΚόναχεϊ να πείσει το κοινό να ξαναμπεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, ανέφερε σε δήλωσή του πως «μετά από ενάμιση χρόνο κλειστών κινηματογραφικών αιθουσών, περιορισμών, σύγχυσης των καταναλωτών και των κινηματογραφικών κυκλοφοριών, αυτή η εκδήλωση προορίζεται να είναι μια χαρούμενη γιορτή της βιομηχανίας που όλοι αγαπάμε, στην οποία θα συγκεντρώσουμε τους δημοσιογράφους για να γιορτάσουμε το άνοιγμα των αιθουσών στην Αμερική αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλά που θα κάνουν το κοινό να ενθουσιαστεί και να περιμένει με αγωνία αυτό το καλοκαίρι».

Στη βασική φωτ. σκηνή από το "Dune" του Ντενί Βιλνέβ που στην Ελλάδα θα δούμε στις 16 Σεπτεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture