Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Aναστατώνομαι: Dsquared2 beachwear στη Μύκονο, συμμετέχει και ο Αγρινιώτης «Αδωνης» Χρήστος Κατσαβοχρήστος

Aναστατώνομαι: Dsquared2 beachwear στη Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε «καυτές» φωτό και βίντεο των μοντέλων να γυμνάζονται και να κάνουν μπάνιο…

Λάτρεις της Μυκόνου και των summer parties, οι δίδυμοι καναδοιταλοί σχεδιαστές του διάσημου label Dsquared2, ειδικεύονται σε καμπάνιες και επιδείξεις με τα ωραιότερα αγόρια μοντέλα, τα οποία διαθέτουν πραγματικά «αγαλμάτινα» σώματα. Ετσι, και η φετινή διαφημιστική φωτογράφιση και το βίντεο της beachwear collection έγινε στο νησί των ανέμων. Οι νεαροί κύριοι που ποζάρουν δεν μπορεί παρά να ξεσηκώσουν τα βλέμματα (και τους αναστεναγμούς) φορώντας πολύ sexy και χαρούμενα μαγιό με πολύχρωμα logos και το χαρακτηριστικό καναδέζικο φύλλο της εταιρείας. Αναδεικνύουν όλα τα κομμάτια της συλλογής με βουτιές, γυμναστική και επίδειξη μπάλας κάτω από τον καυτό ήλιο και με φόντο τα εκτυφλωτικά νερά του Αιγαίου. «Γραμμωμένες πλάτες» και κοιλιακοί «πέτρα» παρελαύνουν και στην πισίνα του ξενοδοχείο Cavo Tagoo. Όπως θα δείτε, συμμετέχει το νέο μεγάλο όνομα του ελληνικού μόντελινγκ, ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος, ο οποίος έλαβε μέρος και σε προηγούμενη καμπάνια των Dsquared2 με εσώρουχα.

Πρώην οικοδόμος και delivery boy από το Αγρίνιο, έγινε γυμναστής και bartender στην Αθήνα, ώσπου να τον ανακαλύψουν και να εισβάλει στη μόδα. Πλέον έχει συνεργαστεί με την Puma και την Stone Island και έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου στο Pilipp Plein show. Πλέον το βιογραφικό του κοσμούν διεθνή εξώφυλλα και σύμπραξη με φωτογράφους όπως ο Bruce Weber. Για την δουλειά με τους Dsquared2 έχει μόνο θετικά να θυμάται καθώς ο Dan Caten που ήταν παρών στο σετ ήταν πολύ ευχάριστος και κεφάτος και δεν χρειάστηκε να ταξιδέψει στο εξωτερικό τους επικίνδυνους μήνες της πανδημίας.

«Make a Splash- Are you ready for the hottest summer yet»; μας καλεί λοιπόν η Spring Summer '21 Campaign σε καλλιτεχνική διεύθυνση Christian Oita. Μαζί με το Χρήστο, στον οποίο έχουν γίνει διάφορες αναφορές τελευταία στα εγχώρια media, θαυμάζουμε επίσης τα μοντέλα Ρομπέρτο Χόσιεχ και Ντίνο Περόνα.

* Τα μαγιό Dsquared2 στην Πάτρα αντιπροσωπεύει το Collective της Ερμού
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View