Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ουρές ταλαιπωρίας για ένα εμβόλιο

Μεσολόγγι: Ουρές ταλαιπωρίας για ένα εμβόλιο

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Το “Νοσοκομείο της υπομονής”θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται το νοσοκομείο Μεσολογγίου για την επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το πρόγραμμα των εμβολιασμών. Ουρές,ταλαιπωρία,συνωστισμός και αρκετή δόση υπομονής αν μπορεί να βρεθεί κι αυτή,για τους ανθρώπους που βάσει προγραμματισμένων ραντεβού,σπεύδουν για να εμβολιαστούν.

Ακόμα και 6 ώρες περιμένουν υπομονετικά προκειμένου να έρθει η σειρά τους και να εμβολιαστούν.

Στην κάμερα μιλούν πολίτες που περίμεναν για ένα εμβόλιο,καθώς και ο κ.Παπαδόπουλος διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Η αιφνιδιαστική αύξηση των εμβολιαστικών γραμμών στη μονάδα,χωρίς αυτή να συνοδεύεται και από ανάλογη αύξηση του υγιεινομικού προσωπικού,έχει φέρει την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα,τονίζει με δηλώσεις του στο Nafpaktianews ο διοικητής του νοσοκομείου.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην απόφαση της 6ης ΥΠΕ για μετακίνηση υγιεινομικού προσωπικού από τα Κέντρα υγείας Μεσολογγίου,Αιτωλικού και Ναυπάκτου προκειμένου να ενισχυθεί το σύστημα στο Νοσοκομείου,καθώς και στις προσλήψεις ενίσχυσης 7 ατόμων για το σκοπό αυτό.Τόνισε δε,τις ανθρώπινες αντοχές του προσωπικού που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται από τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας,από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

“Είναι πολλά τα ραντεβού που επικυρώνει το σύστημα”και σε συνδυασμό με την έξαρση των κρουσμάτων στην περιοχή του Αιτωλικού,πραγματικά δυσκολεύει περαιτέρω η κατάσταση.Σκοπός να αφαιρεθούν τουλάχιστον 3 εμβολιαστικές γραμμές από το νοσοκομείο και να οριστεί το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου ως νέο εμβολιαστικό σημείο στην περιοχήτου Αιτωλικού,πραγματικά δυσκολεύει περαιτέρω η κατάσταση. Σκοπός να αφαιρεθούν τουλάχιστον 3 εμβολιαστικές γραμμές από το νοσοκομείο και να οριστεί το ΚΑΠΗ Μεσολογγίου ως νέο εμβολιαστικό σημείο στην περιοχή”, τονίζει μεταξύ άλλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις