Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mα είναι αυτή η Μπίλι Αιλις; Πλατινένια σεξοβόμβα για τη British Vogue Ιουνίου

Mα είναι αυτή η Μπίλι Αιλις; Πλατινένια ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κάνουν αίσθηση η μεταμόρφωση του 19χρονου ειδώλου της σκοτεινής ποπ αλλά και οι δηλώσεις περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Αγνώριστη η τραγουδίστρια – φαινόμενο Μπίλι Αιλις στη βρετανική Vogue Ιουνίου: Η 19χρονη πολυβραβευμένη εκπρόσωπος της λεγόμενης «Generation Z» η οποία κατά το περιοδικό επανακαθόρισε τη μουσική βιομηχανία των τελευταίων ετών όσο κανένας άλλος καλλιτέχνης και εξελίχθηκε σε «Avatar of internet και Icon of body positivity» φωτογραφήθηκε με εντελώς διαφορετικό ύφος, υπογραμμίζοντας τη sexy γυναικεία της πλευρά και αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το σώμα της. Στο ροζ «μπουντουάρ» εξώφυλλο ποζάρει με κορσέ, παθιάρικο βλέμμα και vintage χτένισμα παραπέμποντας στη δεκαετία του ’50. «Κορμάκια» Burberry και τολμηρά ολόσωμα bodysuits από Mugler και Alexander Mc Queen αντικατέστησαν τους πελώριους, logo  μανδύες του οίκου Gucci και τα φλούο μαλλιά. «Γιατί να θέλεις σήμερα να φορέσεις κορσέ; Επειδή μπορώ να κάνω ότι θέλω» δηλώνει η star κηρύσσοντας την ελευθερία του δικαιώματος επιλογής της εικόνας σου.

Όπως είχε πει ο Alessandro Michele της Gucci: «Η Μπίλι αντιπροσωπεύει κάτι τελείως καινούριο. Είναι μια επαναστατική καλλιτέχνιδα με νέο όραμα  για τα όρια της θηλυκότητας». Όμως αυτή τη φορά, προτίμησε να «γυρίσει πίσω στα παλιά» με αυτοπεποίθηση για την ομορφιά και τη θηλυκότητά της.  

«Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά»,  ανέφερε η ίδια στη συνέντευξη στο περιοδικό, το οποίο  γράφει πως η Άιλις είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

«Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε να την κάνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», τόνισε, ομολογώντας πως με τις ξανθιές μπούκλες νιώθει περισσότερο γυναίκα και λάτρεψε τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Αποκάλυψε μάλιστα πως επέλεξε να βάλει κορσέ επειδή: «Μισώ το στομάχι μου...Είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου». 

Στο τέλος είπε πάντως: «Κάντε ό,τι θέλετε όποτε θέλετε. f- -k οτιδήποτε άλλο».   

Μιλώντας για το νέο της single, «Your Power», το οποίο πραγματεύεται μια καταχρηστική σχέση μεταξύ ανηλίκου και ηλικιωμένου, υποστήριξε ότι όλοι οι συνομηλίκοί της είχαν βιώσει κάποια σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά. «Δεν ξέρω ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που δεν είχε μια περίεργη εμπειρία ή μια πολύ κακή εμπειρία. Και οι άνδρες – τα νεαρά αγόρια υφίστανται εκμετάλλευση συνεχώς».

«Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι η ζωή σου, η κατάστασή σου, πόσο δυνατός είσαι, πόσο έξυπνος είσαι. Μπορεί πάντα να σε εκμεταλλευτούν» είπε για να προσθέσει ότι ακόμα και κορίτσια που είχαν πολύ αυτοπεποίθηση και ισχυρή βούληση βρέθηκαν στη θέση του θύματος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View