Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για την εκπομπή στο Mega και η ατάκα για τον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για την ε...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική στιγμή χάρισαν στους χρήστες του instagram το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Μενεγάκη και η κουμπάρα αλλά και πολύ καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο γυναίκες είχαν υποσχεθεί εδώ και πολύ καιρό πως θα κάνουν μαζί ένα Live και χθες ήταν αυτή η στιγμή. 
Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο από τη μια πλευρά και η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη από την άλλη συνδέθηκαν και μαζί τους και αρκετές χιλιάδες χρήστες του instagram που το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Φορώντας τις φόρμες τους και με ελάχιστο μακιγιάζ, οι δυο γυναίκες ξεχνώντας πως τις παρακολουθεί τόσος κόσμος απόλαυσαν τη στιγμή με την ψυχή τους.

Δε σταμάτησαν λεπτό η μια να πειράζει την άλλη με την Ελένη να ζητά συνεχώς από την Νατάσα να τραγουδήσει μερικά από τα αγαπημένα της τραγούδια. Βέβαια η Ελένη με τον αυθορμητισμό που την διακρίνει κάποια στιγμή θέλησε να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα για τον Πέτρο Ιακωβίδη και ρώτησε την κουμπάρα της αν ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση. Η ερώτηση αυτή έκανε τον Πέτρο Ιακωβίδη να “πνιγεί” με το ποτό του και την Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσπάσει σε γέλια χωρίς να δώσουν όμως απάντηση.

Στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και μια αποκάλυψη για ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Ελένης Μενεγάκη, το “Φεγγάρι μου”. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν χρόνια όταν είχε βγάλει το τραγούδι, η Ελένη είχε πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε και με πολύ νάζι της είχε ζητήσει να πάρει ένα πρόσωπο τηλέφωνο και να πει αυτό το τραγούδι. Έτσι και έγινε.

Από τη συζήτηση ωστόσο δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στην νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που πρόκειται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η εκπομπή της θα βγει νωρίς, συγκριτικά με τις άλλες χρονιές που έκανε πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. “Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς” είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, ενώ επεσήμανε πως ψάχνουν κόσμο για να τη στελεχώσει. 

Η τραγουδίστρια μάλιστα απαίτησε από την παρουσιάστρια την πρώτη εβδομάδα να έχει πολλή μουσική και τραγούδι με την Ελένη Μενεγάκη να της δίνει τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής λέγοντας πόσο ανυπομονεί για αυτή της την επιστροφή.

Φυσικά από το Live δεν έλειψε και ο χορός με την Ελένη Μενεγάκη να διασκεδάζει το κάθε λεπτό με την ψυχή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο και το twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να δημιουργούν το hashtag #Eleni_natasa

 

Στο τέλος του βίντεο, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο που έλειπε στην Άνδρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight