Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis το "Justice League εναντίον Suicide Squad»

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis το &...

Θα το βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία - Πρόκειται για ένα βιβλίο κόμικ με σελίδες γεμάτες δράση και μπλοκμπάστερ θέαμα

Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν το graphic novel «Justice League εναντίον Suicide Squad». Πρόκειται για ένα βιβλίο κόμικ με σελίδες γεμάτες δράση και blockbuster θέαμα από την αναγνωρισμένη ομάδα του Joshua Williamson στο σενάριο και των Jason Fabok, Jesús Merino, Fernando Pasarin, Robson Rocha στην εικονογράφηση.

Οι μεγαλύτεροι ήρωες.

Οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες.

Ο κόσμος δεν τους χωράει και τους δύο.

Τα μέλη της Justice League είναι οι πιο ισχυροί και διάσημοι υπερήρωες της Γης... όμως δεν είναι η μοναδική ομάδα υπερανθρώπων που υπάρχει. Η Suicide Squad χτυπάει από τις σκιές και αναλαμβάνει τις δουλειές που είναι πολύ βρόμικες για τους υπερήρωες.

Υπό την αμείλικτη καθοδήγηση της Αμάντα Γουόλερ, αυτά τα τέρατα και οι μανιακοί δρούσαν σε πλήρη μυστικότητα… μέχρι τώρα. Ο Μπάτμαν βρίσκεται στα ίχνη τους και η ύπαρξη της Ομάδας Αυτοκτονίας δεν είναι κάτι που αυτός ή η Justice League μπορούν να ανεχτούν. Πρέπει να μπει άμεσα ένα τέλος στη δράση της.

Αλλά ενώ οι ήρωες και οι αντιήρωες είναι απασχολημένοι πολεμώντας μεταξύ τους, ο παρανοϊκός Μάξγουελ Λορντ βάζει το δικό του σχέδιο σε δράση. Καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα φρικιαστικό στρατό από τους πιο φονικούς εγκληματίες της DC με σκοπό να εξοντώσει και τις δύο ομάδες, που στέκονται εμπόδιο στον τελικό του στόχο.

Οι καταξιωμένοι δημιουργοί Joshua Williamson και Jason Fabok, Jesús Merino, Fernando Pasarin, Robson Rocha φέρνουν λοιπόν τους μεγαλύτερους υπερήρωες και υπερεγκληματίες σε σύγκρουση για μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη ένταση και δράση! Το graphic novel «Justice League εναντίον Suicide Squad» περιλαμβάνει τα τεύχη 1-6 της αμερικάνικης έκδοσης.

Έγραψαν για το graphic novel «Justice League εναντίον Suicide Squad»:

«Επική, blockbuster δράση [...] Με ένα καστ όπως αυτό, δεν υπάρχει καμία βαρετή στιγμή.» – IGN.com

 «Σελίδες γεμάτες θέαμα.» – A.V. Club/The Onion

«Ένα διασκεδαστικό επίτευγμα που φέρνει αντιμέτωπες δύο ιδεολογικά αντίθετες ομάδες.» – Newsarama

 «Το ‘Justice League εναντίον Suicide Squad’ είναι ένα graphic novel πρώτης κατηγορίας. – Comicosity.

Το βιβλίου έχει 200 σελίδες και κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture