Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Η Πατρινή εικαστικός Βασιλική Κασπίρη μεταμορφώνει κεράκια και... βρίσκει αφορμή να «πει τα παραμύθια της»

Η Πατρινή εικαστικός Βασιλική Κασπίρη με...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πανέμορφες λαμπάδες, σύμβολο της άνοιξης

Μικρά έργα τέχνης πάνω σε κεριά δημιουργεί η Πατρινή εικαστικός Βασιλική Κασπίρη. Όπως εξηγεί: «Τα κεράκια είναι φέτος η αφορμή για να πω τα παραμύθια μου». Χρησιμοποιώντας τα υλικά που αγαπά δημιουργεί λαμπάδες που συμβολίζουν την άνοιξη και μοιράζεται πράγματα που θέλει να «πει», με το δικό της τρόπο.

«Φέτος οι περίεργες συνθήκες που ζούμε, αποδέσμευσαν τις λαμπάδες απ’τις νονές και τα βαφτιστήρια και τις άπλωσαν σαν σύμβολο γιορτής και άνοιξης! Το βρήκα σαν την τέλεια ευκαιρία να κάνω μικρά έργα, για να μοιραστώ πράγματα που θέλω να πω με τον τρόπο μου, παίρνοντας τ’αγαπημένα μου φυσικά υλικά και υφαίνοντας παραμυθάκια, πάνω σ’ένα κεράκι!

Τα υλικά που αγαπώ να χρησιμοποιώ, τα ταίριαξα φέτος με τα κεράκια που όλοι μας λαχταράμε ν’ανάψουμε! Μικρά κοχύλια και βότσαλα, φτερά απο παγώνια, μικροί ημιπολύτιμοι λίθοι μαζί με φύλλα χρυσού, μπαίνουν πάνω σε κεριά ζωγραφισμένα στο χέρι.’ Ένα μόνο πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται: τα κεριά αρέσουν τόσο, που κανείς δεν φαίνεται να θέλει να τα κάψει!» λέει στο thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture