Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Το θαύμα της κερατίνης στα μαλλιά! Kαταπληκτική θεραπεία στο Koralia Hair & Beauty

Το θαύμα της κερατίνης στα μαλλιά! Kαταπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ολοκληρωτική ανάπλαση της τρίχας με KeraSpa στο γνωστό κομμωτήριο της Πάτρας

Tα μαλλιά σας δείχνουν κουρασμένα, αφυδατωμένα και ατίθασα; Η καταξιωμένη hair stylist της Πάτρας Κοραλία Συνοδινού μας καλεί να μην κάνουμε «εκπτώσεις» στην εικόνα μας. Με την καινοτόμα, θεραπευτική μέθοδο της κερατίνης κερδίζουμε άμεσα ανάπλαση και αναδόμηση της τρίχας, έτσι ώστε τα μαλλιά να επανακτούν τη χαμένη τους υγεία, λάμψη και στιλπνότητα. Όπως μας εξηγεί η ίδια η Κοραλία, «πρόκειται για την επιστημονική, οικολογική λύση που δίνει τέλος στα φριζαρισμένα και ξηρά μαλλιά. Η ταλαιπωρία από τον ήλιο, το πιστολάκι και τις βαφές ανατρέπεται. Η ψαλίδα και το σπάσιμο εξαφανίζονται!»

Με τη θεραπεία KeraSpa τα μαλλιά ενυδατώνονται, μακραίνουν ευκολότερα, αποκτούν ελαστικότητα και μεταξένια υφή. Επιτυγχάνεται μάλιστα 20% διόγκωση της τρίχας ενώ ισιώνουν ακόμα και τα πιο σγουρά, βαριά μαλλιά.  Το μυστικό του θεαματικού αποτελέσματος κρύβεται στην πρωτεΐνη κερατίνης, που σε συνδυασμό με το εκχύλισμα των βραζιλιάνικων φρούτων acai και guarana, κάνει θαύματα ακόμα και στα πιο φθαρμένα μαλλιά.

 Αξίζει να επισημάνουμε ότι δεν επηρεάζεται το χρώμα που μας αρέσει και πως η διάρκεια φθάνει τους τέσσερις μήνες, ενώ δεν εμπεριέχονται χημικά που βλάπτουν τον οργανισμό. Ετσι, η μέθοδος προτείνεται ακόμα και σε εγκύους και παιδιά.  

Είναι γεγονός: Δεν αρκούν κουρέματα και χτενίσματα για να δείχνουμε όμορφες. Η βάση είναι η φροντίδα για τη καλύτερη δυνατή κατάσταση των μαλλιών μας. Ενημερωνόμαστε και προσέχουμε για να έχουμε… Η κερατίνη αποτελεί άλλωστε την τελευταία λέξη στα διασημότερα κομμωτήρια του κόσμου αυτή τη στιγμή.

 

 

info:

ΚORALIA HAIR & BEAUTY

Αγίου Ανδρέου 119 - Πάτρα

e-mail: [email protected]

insta:koralia_hair_and_beauty

fb : https://www.facebook.com/Koraliasinodinou

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View