Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kένταλ Τζένερ: Γιόρτασε το Πάσχα στους αγρούς με το πιο ρομαντικό φόρεμα ever

Kένταλ Τζένερ: Γιόρτασε το Πάσχα στους α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα floral, puff sleeve dress με ετικέτα Rodarte έκανε τη διάσημη καλλονή να φαντάζει τελείως διαφορετική

Μια διαφορετική της πλευρά έδειξε η καλιφορνέζα super model Κένταλ Τζένερ. Η 25χρονη μελαχρινή καλλονή της φαμίλιας Καρντάσιαν, η οποία εξελίχθηκε σε είδωλο της μόδας μετά από συνεργασίες με την ελίτ των fashion labels, παραμέρισε στις πασχαλινές διακοπές της το casual, sportswear και sexy glam style που ντύνεται συνήθως, προτιμώντας την αθώα και ρομαντική εικόνα του «κοριτσιού της εξοχής».

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγιναν ταχύτατα «θέμα» στα διεθνή media καθώς φάνταζε αγνώριστη, όχι μόνο στυλιστικά αλλά και σαν διάθεση. Αυτόματα ενθουσίασε βέβαια και τους 8,5 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram. Η Κένταλ απέφυγε να τονίσει τα ατέλειωτα πόδια της και τη λυγερή σιλουέτα ύψους 1.79 , επιλέγοντας ένα ροζ μακρύ, λουλουδένιο φόρεμα με puff sleeve μανίκια του πάντα ονειρικού, new vintage οίκου Rodarte. Τα μικρά ανθάκια και όλη του η γραμμή, παραπέμπουν σε μυθιστόρημα εποχής. Ηταν στολισμένο με μαργαρίτες και συνδυάστηκε με western boots και χαλαρά, φυσικά μαλλιά.

Το κόστος του; Σχεδόν 3000 ευρώ, αλλά κυκλοφορούν διάφορα παρόμοια στην αγορά. Τέτοια φορέματα αντιπροσωπεύουν μια ξεχωριστή «σχολή» ένδυσης, η οποία δεν χωρά στην κραυγαλέα, αποκαλυπτική γκαρνταρόμπα των Καρντάσιαν. Ευτυχώς, η Κένταλ πρωτοτύπησε στο Παλμ Σπρινγκς με σκηνικό ένα καταπράσινο λιβάδι. Όπως φαίνεται, όταν το είχε πρωτοφορέσει για την κινέζικη Vogue το λάτρεψε αποφασίζοντας να το εντάξει στην ντουλάπα της. Το ίδιο φόρεμα ονόματι «Daisy» είχε υιοθετήσει παλιότερα και η Σελένα Γκόμεζ για μουσικό βίντεο.  Το ομολογούμε θέλουμε ένα αντίστοιχο εδώ και τώρα!

Rodarte Daisy Dress

Rodarte Daisy Dress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View