Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι έμποροι της Αχαΐας ετοιμάζουν "αντάρτικο", με άνοιγμα των καταστημάτων- Στην Πάτρα αύριο ο Πέτσας

Οι έμποροι της Αχαΐας ετοιμάζουν "α...
Νασόπουλος Περικλής
[email protected] , Facebook Page

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα θα έχουν αύριο, Κυριακή, οι Έμποροι- Προσανατολίζονται να ανοίξουν κανονικά από Δευτέρα!

Σε αντάρτικο προσανατολίζονται οι έμποροι της Πάτρας, μετά την αναστολή ανοίγματος του λιανεμπορίου στην Αχαΐα (μεταξύ τριών νομών). Όπως ενημερώνει το thebest ο πρόεδρος του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου, Κώστας Ζαφειρόπουλος, οι καταστηματάρχες σκοπεύουν με βάση τις μέχρι τώραρ αντιδράσειςνα ανοίξουν τα καταστήματά τους με τα μέτρα που ισχύουν για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

"Με ποια λογική ανοίγει η Αθήνα η οποία είναι κατακόκκινη επιδημιολογικά, αλλά όχι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη;" αναρωτήθηκε μιλώντας στο thebest ο κ. Ζαφειρόπουλος, ο οποίος μας ενημέρωσε πως αύριο, Κυριακή, οι έμποροι θα συναντηθούν στο Επιμελητήριο Αχαΐας με τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έρχεται στην Πάτρα ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. Ο υφυπουργός Στέλιος Πέτσας, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κ. Πελετίδη στο Δημαρχείο στις 09:00 και, αμέσως μετά θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εμπόρων, στο Επιμελητήριο.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζαφειρόπουλος, οι καταστηματάρχες θα ανοίξουν τα καταστήματά τους, χωρίς την παρουσία υπαλλήλων, προκειμένου να τους προστατεύσουν στην περίπτωση "ευτράπελων".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις