Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Δύο νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Anubis, ο "Αιώνιος Πόλεμος" και το "All-Star Batman"

Δύο νέα βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδό...

«Ο Αιώνιος Πόλεμος» είναι το πολυβραβευμένο αντιπολεμικό έπος του Joe Haldeman

Δύο νέες κυκλοφορίες έχουμε από τις εκδόσεις Anubis. Πρόκειται για το graphic novel βιβλίο «All-Star Batman Vol. 1: Ο Χειρότερος Εχθρός Μου» και το πολυβραβευμένο διαστημικό μυθιστόρημα του Joe Haldeman, «Ο Αιώνιος Πόλεμος» που βγαίνει στην αυθεντική και πλήρη έκδοση του.

Πιο συγκεκριμένα οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το graphic novel «All-Star Batman Vol. 1: Ο Χειρότερος Εχθρός Μου» από τον βραβευμένο σεναριογράφο του θρυλικού υπερήρωα Batman, Scott Snyder και τον θρυλικό εικονογράφο John Romita Jr.

Είναι ο σιωπηλός φύλακας του Γκόθαμ. Ο Σκοτεινός Ιππότης που το προστατεύει. Αλλά δε βρίσκεται πια στο Γκόθαμ. Τα σκοτεινά σχέδια του Διπρόσωπου έχουν αναγκάσει τον Μπάτμαν να αφήσει το Γκόθαμ και να περιπλανηθεί στις χαμένες λεωφόρους στις κεντρικές ΗΠΑ.

Αλλά δεν είναι μόνος του. Μια λεγεώνα από δολοφόνους τον αναζητά με σκοπό να κερδίσει τα χρήματα της επικήρυξης για το κεφάλι του. Στο μεταξύ, μια συμμαχία ανάμεσα στον Μεγάλο Λευκό, τον Μπλακ Μασκ και τον Πιγκουίνο πίσω στο Γκόθαμ είναι έτοιμη να πλουτίσει μετά το θάνατο του Σκοτεινού Ιππότη. Ακόμα και η αστυνομία του Γκόθαμ βρίσκεται στα ίχνη του Μπάτμαν.

Ο Μπάτμαν έχει μόνο δύο συμμάχους σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι: τον Ντιουκ Τόμας, τον νέο του προστατευόμενο, και… τον Χάρβεϊ Ντεντ, το καλόκαρδο μισό της διχασμένης προσωπικότητας του Διπρόσωπου.

Θα καταφέρει ο Μπάτμαν να επιβιώσει και να γυρίσει στο Γκόθαμ;

Ή ο Διπρόσωπος θα εκπληρώσει το σχέδιό του να εξοντώσει το Σκοτεινό Ιππότη;

Ο βραβευμένος σεναριογράφος του Batman, Scott Snyder («Batman: Επίθεση στο Γκόθαμ», «American Vampire: Λουτρό Αίματος») ενώνει τις δυνάμεις του με το θρυλικό εικονογράφο John Romita Jr. («Superman: Year One - Η Αρχή», «Eternals: Το Ξύπνημα των Θεών») για μια επική ιστορία του Σκοτεινού Ιππότη!

*Στο μεταξύ οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν ένα από τα πλέον κλασικά έργα επιστημονικής φαντασίας, το πολυβραβευμένο διαστημικό μυθιστόρημα του Joe Haldeman, «Ο Αιώνιος Πόλεμος» στην αυθεντική και πλήρη έκδοση του.

Ο Γουίλιαμ Μαντέλα είναι ένας απρόθυμος ήρωας στον πρώτο διαστρικό πόλεμο της ανθρωπότητας. Μέλος μιας επίλεκτης μονάδας στρατιωτών με IQ πάνω από 150, που είναι εκπαιδευμένοι σε νέες, πανίσχυρες τεχνολογίες, θα διασχίσει έτη φωτός για να αντικρούσει στο δικό τους έδαφος τους εξωγήινους Ταυριανούς, έναν εχθρό μυστηριώδη και ακατανίκητο. Ο ίδιος και οι συμπολεμιστές του θα βάλουν τα δυνατά τους για να εκπληρώσουν το καθήκον τους και να γυρίσουν ζωντανοί στην πατρίδα παρά τις τρομερές αντιξοότητες.

Όμως η επιστροφή στη Γη ίσως αποδειχθεί ένα έργο ακόμη δυσκολότερο… Λόγω της διαστολής του χρόνου κατά τη διάρκεια των διαστρικών ταξιδιών, κάθε φορά που οι στρατιώτες επιστρέφουν έχουν περάσει χρόνια ή και αιώνες στη Γη, και ο Μαντέλα βρίσκεται να μάχεται για μία πατρίδα που δεν έχει πλέον τίποτα το γνώριμο…

Εμπνευσμένος από τις προσωπικές εμπειρίες του Joe Haldeman στον πόλεμο του Βιετνάμ, «Ο Αιώνιος Πόλεμος» αποτελεί ένα κορυφαίο διαχρονικό και αντιπολεμικό έπος, τιμημένο με τα βραβεία Hugo, Nebula και Locus.

Ένα πολυβραβευμένο διαστημικό μυθιστόρημα που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον κλασικά έργα επιστημονικής φαντασίας στην αυθεντική και πλήρη έκδοση του.

Έγραψαν για το μυθιστόρημα «Αιώνιος Πόλεμος»:

«Αξίζει μια θέση δίπλα στα ‘Αποκάλυψη Τώρα’ και ‘Ο Ελαφοκυνηγός’ ως εκφραση του πόνου που προκάλεσε ο πόλεμος του Βιετνάμ». – The Guardian

Ίσως η πιο σημαντική νουβέλα για τον πόλεμο που γράφτηκε μετά το Βιετνάμ. – Junot Díaz, συγγραφέας.

*Τα βιβλία των εκδόσεων Anubis θα μπορείτε να τα βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία όταν με το καλό ανοίξουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture