Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tέιλορ Σουίφτ: Χάρη στο floral dress της δεν έμοιαζε με καμία άλλη στα Grammys

Tέιλορ Σουίφτ: Χάρη στο floral dress της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Hταν απίστευτα ρομαντική και ανοιξιάτικη με Oscar de la Renta κερδίζοντας το κορυφαίο βραβείο «Αλμπουμ της Χρονιάς»

To «Αλμπουμ της Χρονιάς» πανηγύρισε η super star της country pop, Τέιλορ Σουίφτ στην απονομή των βραβείων Grammy στο Strapless Center του Λος Αντζελες, ενώ το mini dress- κήπος που διάλεξε για το κόκκινο χαλί πραγματικά εντυπωσίασε. Η πανύψηλη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, η οποία τα τελευταία 16 χρόνια «σαρώνει» σε διακρίσεις και δημοτικότητα στην Αμερική, ήταν πιο ρομαντική και ανοιξιάτικη από ποτέ. Εμφανίστηκε με δημιουργία Oscar de la Renta γεμάτη απλικαρισμένα λουλούδια σε παστέλ τόνους, τα οποία συνδύασε με ροζ ψηλοτάκουνα πέδιλα Louboutin και κοριτσίστικα «κεφτεδάκια» στα μαλλιά.

Η 31χρονη Σουίφτ, που προέρχεται από Πενσιλβάνια και Τενεσί, θεωρείται από τα πλέον επιδραστικά icons οπότε προτίμησε να μην κοντραριστεί στυλιστικά με τους απόλυτους πρεσβευτές του οίκου Gucci, Χάρι Στάιλις και Μπίλι Αιλις, ούτε με την επιθετικά super sexy Ντούα Λίπα η οποία επέλεξε Versace. Η παιδικότητα και αισιοδοξία του δικού της outfit ήταν ένα μήνυμα κόντρα στην πανδημία ενώ η μάσκα της ήταν επίσης άνθινη και ασορτί, ένα trend που ακολούθησαν και οι Στάιλς- Αιλις στην τελετή.

Ακόμα και στην performance που έδωσε σε ένα από τα πέντε διαφορετικά stages της δίχως ζωντανό κοινό απονομής των Grammy, ήταν σαν ξωτικό σε παραμυθένιο δάσος. Κάτοχος του τίτλου «sweetheart» που δίνουν οι αμερικανοί στις αγαπημένες τους καλλιτέχνιδες και με 145 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instragram η Σουίφτ έχει τετραετή δεσμό με το βρετανό ηθοποιό Τζο Αλγουιν (που έπαιξε στο The Favourite του Λάνθιμου) με τον οποίο ζουν μαζί κυρίως στο Λονδίνο. Τον ευχαρίστησε μάλιστα από σκηνής για την κορυφαία βράβευση του άλμπουμ της Folklore, καθώς σε αυτόν έπαιξε αρχικά τα τραγούδια εν μέσω καραντίνας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View