Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ενοχλημένοι στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το τρολάρισμα για το κορωνοπάρτι - Αυξανουν περιπολίες

Πάτρα: Ενοχλημένοι στην ΕΛ.ΑΣ. μετά το τ...

Πανελλήνιος σάλος από τις εικόνες του Σαββάτου

Πονοκέφαλο στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα με το πολυπληθές πάρτι που διοργανώθηκε από νεαρούς στην Οβρυά . Οι συμμετέχοντες στο πάρτι έβγαλαν «stories» και έκαναν αναρτήσεις στα social media, σύμφωνα με τις οποίες φαίνεται πως οι νεαροί ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας αδιαφορώντας για την ξέφρενη πορεία του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τοπική ΕΛ.ΑΣ. εμφανίζεται ιδιαίτερως ενοχλημένη από το τρολάρισμα που έκαναν οι νεαροί δημοσιεύοντας φωτογραφίες περιπολικών που έσπευσαν στην περιοχή, γράφοντας μάλιστα στις λεζάντες «πείτε τους να φύγουν»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι καταρτίζεται σχέδιο για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών την τρέχουσα εβδομάδα και το προσεχές Σαββατοκύριακο. Εκτιμάται ότι θα επιχειρηθεί η διοργάνωση ανάλογων πάρτυ σε περιοχές εντός κι εκτός του κέντρου της πόλης, κάτι που έχει επαναληφθεί και τις προηγούμενες ημέρες σε αποθήκες και άλλους χώρους μακριά από κατοικημένες περιοχές, οπως στην Περιβόλα, το Γλαύκο και το Σαραβάλι. Πρόκειται για πάρτυ που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες διοργανώνονται από νεαρής ηλικίας πατρινούς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις