Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Mαθήματα μόδας από τη Lady Gaga σε Ρώμη και Μιλάνο, δείτε τι φόρεσε

Mαθήματα μόδας από τη Lady Gaga σε Ρώμη ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ντύθηκε με Celine και Max Mara και έγινε καστανή με αφορμή τα γυρίσματα της χολιγουντιανών προδιαγραφών ταινίας «Gucci»

Ως γνήσιο style icon περιφέρεται στη Ρώμη και το Μιλάνο η 34χρονη super star Lady Gaga, με αφορμή τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Gucci» του Ρίντλει Σκοτ. Η διάσημη και πολυβραβευμένη performer, θα υποδυθεί την Patrizia Reggiani, χήρα του δολοφονημένου Maurizio Gucci, με τους Αλ Πατσίνο, Τζάρεντ Λέτο και Ανταμ Ντράιβερ στο πλευρό της.  Οι φωτογράφοι τη «συνέλαβαν» έξω από τα ξενοδοχεία, όπου διέμεινε, ντυμένη «στην τρίχα», καστανή και με sixties bouffant κότσο. Mε αέρα ντίβας, ντύθηκε από τους οίκους Celine και Max Mara σε γήινους τόνους.

Συγκεκριμένα, στην αιώνια πόλη επέλεξε λεοπάρ καφτάνι Celine από τη fall/winter 2020 ready-to-wear collection που συνδύασε με κλασικές μαύρες γόβες. Στο Μιλάνο προτίμησε ένα χαρακτηριστικό καμηλό παλτό Max Mara ονόματι «Milano», με μανίκια σε ύφος κάπας, το οποίο και αποτελεί signature look της εταιρείας στην τελευταία της καμπάνια. Τα αξεσουάρ της – tote bag και παπούτσια πλατφόρμες- ήταν Celine.

H ταινία «Gucci» διαδέχεται την επιτυχία του σήριαλ για τη δολοφονία του Gianni Versace,  ως μια άλλη, πολύκροτη δολοφονία στον κόσμο της μόδας, η οποία είχε συγκλονίσει την Ιταλία. Βασίζεται στο βιβλίο «The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed» της Sara Gay Forden. Ο Maurizio Gucci διεύθυνε το πασίγνωστο label την δεκαετία του 1980 και δολοφονήθηκε το 1995 στο Μιλάνο, ενάμισι χρόνο μετά την πώληση των μετοχών του. H εμπλοκή της πρώην συζύγου του, Patrizia Reggiani στο έγκλημα είχε θεωρηθεί δεδομένη και μάλιστα πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή πριν απελευθερωθεί το 2016. Η επονομαζόμενη «μαύρη χήρα» πάντως ποτέ δεν παραδέχθηκε την ενοχή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View