Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μέγκαν Μαρκλ: Ο «ντόρος» για το φόρεμα με τα λεμόνια και τις μακριές μπούκλες

Μέγκαν Μαρκλ: Ο «ντόρος» για το φόρεμα μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα αμερικάνικα media της καταλογίζουν «Hollywood makeover» και ψάχνουν τα σύμβολα στην εμφάνισή της με ετικέτα Oscar de la Renta

Πολλά δημοσιεύματα για το δροσερό και κουκλίστικο φόρεμα της 39χρονης Μέγκαν Μαρκλ στην τελευταία διαδικτυακή της εμφάνιση με τον πρίγκιπα Χάρι στο πλευρό της. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που συνεχίζει να προκαλεί δυσφορία στο Μπάκινχαμ, έκανε ανακοίνωση με ένα σύντομο βίντεο στο Spotify,  λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση πως εκείνη εγκυμονεί το δεύτερο παιδί τους. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το βράδυ μίλησαν για τους στόχους του νέου τους ανθρωπιστικού podcast, Archewell. «Τη δημιουργία μιας κοινότητας όπου μπορείς να μοιράζεσαι με ασφάλεια τα τραύματά σου» κατά τον Χάρι.

Η Μέγκαν ήταν glamorous και ρομαντική ταυτόχρονα, επιλέγοντας μια δημιουργία του αριστοκρατικού αμερικάνικου οίκου Oscar de la Renta, της οποίας το κόστος αγγίζει τα 3.500 ευρώ. Πρόκειται για ένα ριχτό, κοντό φόρεμα από τη resort collection 2021 ονόματι «Citrus Primavera» σε γραμμή peplum. Περισσότερο υπονοούσε παρά υπογράμμιζε τη φουσκωμένη κοιλιά της. Απλικαρισμένο με λεμόνια, φυλλωσιές και λεμονανθούς συμβολίζει την άνοιξη και την αισιόδοξη νέα αρχή, όπως υπογράμμισαν τα αμερικάνικα media.

Οscar de la Renta και Carolina Herrera αποτελούν κλασικά labels της λεγόμενης «καλής κοινωνίας» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αρέσουν πολύ στην πρώην δούκισσα του Σάσεξ. Αρκετές φορές άλλωστε, όταν δεν ντύνεται λιτά και ουδέτερα έχει εμφανιστεί με ρομαντικά και παραμυθένια φορέματα. Όμως η Μέγκαν – σύμφωνα με ονομαστούς hair stylists- δεν θέλει πια να αποτινάξει τις χολιγουντιανές της ρίζες, οπότε προχθές επέλεξε μακριά, σκούρα μαλλιά με θηλυκές μπούκλες που παρέπεμπαν σε extensions. «Θέλει να δείχνει θηλυκή, δίχως τον καθωσπρεπισμό του παλατιού» αποφάνθηκαν λοιπόν οι ειδικοί χαρακτηρίζοντας τα μαλλιά της «Hollywood makeover». Σκηνικό το υπερπολυτελές σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα που αξίζει 14 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View