Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Lady Kitty Spencer: Oι Dolce e Gabbana έχρισαν global ambassador την ανιψιά της Νταιάνα

Lady Kitty Spencer: Oι Dolce e Gabbana έ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σαρλότ Κασιράγκι η Chanel, «English rose» εμείς! σκέφθηκε το διασημότερο ιταλικό ντουέτο της μεγαλοπρεπούς alta moda

Μια γόνο της βρετανικής αριστοκρατίας, με στενούς συγγενικούς δεσμούς με το θρόνο, επέλεξαν οι Dolce e Gabbana για να τους εκπροσωπεί επικοινωνιακά στο εξής, ως διεθνής πρέσβειρα. Πρόκειται για την κατάξανθη καλλονή Κίττυ Σπένσερ, ανιψιά της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταιάνα και πρώτη ξαδέλφη των Ουίλιαμ και Χάρι. Με κατάλευκη επιδερμίδα και γαλανά μάτια, έχει χαρακτηριστεί γνήσιο «English rose».

Αλλωστε, στα 30 της χρόνια η νεαρή γαλαζοαίματη, έχει συνεργαστεί και παλιότερα με τους ιταλούς σχεδιαστές ως guest star στις πασαρέλες τους ή πρωταγωνίστρια σε καμπάνιες τους, ενώ στα περισσότερα επίσημα events εμφανίζεται με δικές τους δημιουργίες. Καθιερωμένοι για τις περίτεχνες μπαρόκ τουαλέτες τους, τα λουλουδένια εμπριμέ και γενικότερα τις «οπερατικές» και βασιλικές λεπτομέρειες στα ρούχα τους, οι Dolce e Gabbana θεώρησαν ότι πρόκειται για την ιδανική επίσημη μούσα τους. Πρόσφατα μάλιστα και ο οίκος Chanel διάλεξε global ambassador από τους κόλπους της ευρωπαικής μοναρχίας, προτιμώντας τη Σαρλότ Κασιράγκι.

Η Κίττυ μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν και στο Λονδίνο. Κόρη του Τσαρλς Σπένσερ, παρουσιάστηκε το 2009 στον περίφημο χορό των debutantes στο Hotel de Crillon του Παρισιού. Eχει σπουδάσει ψυχολογία, πολιτική και λογοτεχνία στη Νότια Αφρική, ιστορία στη Φλωρεντία και οικονομικά στο Λονδίνο. Απίστευτα φωτογενής, είναι αγαπημένη των φωτογράφων και πολύ συχνά απεικονίζεται σε κορυφαία περιοδικά μόδας. Eχει υπάρξει και «πρόσωπο» των κοσμημάτων Bulgari. Πέρυσι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 61χρονο πολυεκατομμυριούχο Μάικλ Λιούις chairman της Foschini Group.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Kitty στη μεγάλη μας οικογένεια», αναφέρει η ανακοίνωση εκ μέρους του οίκου των Dolce e Gabbana. «Το χάρισμα και η λάμψη της μας εξέπληξαν από την πρώτη στιγμή. Είναι πάντα υπέροχο το συναίσθημα όταν τη βλέπουμε να φοράει τις δημιουργίες μας και να τις ερμηνεύει με το δικό της στυλ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View