Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αντζελίνα Τζολί: Στη βρετανική Vogue ως πανέμορφη, αντισυμβατική μαμά που ανυπομονεί να γίνει 50

Αντζελίνα Τζολί: Στη βρετανική Vogue ως ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο φακός την «παρακολουθεί» στη νέα της θεαματική έπαυλη στο Λος Αντζελες ντυμένη «neutral», καθώς λατρεύει τα κλασικά, ποιοτικά ρούχα

Πραγματικά πανέμορφη, στον κήπο της εμβληματικής και ιστορικής έπαυλης που μόλις απέκτησε στο Χόλιγουντ, η 45χρονη super star Αντζελίνα Τζολί. Η βρετανική Vogue της αφιέρωσε ένα διήμερο, ώστε να γίνει πρωταγωνίστρια του τεύχους Μαρτίου και οι φωτογραφίες με το βίντεο έχουν κάνει ήδη το γύρω του κόσμου. Μεταξύ άλλων, ο φακός αναδεικνύει τους άπλετους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού των 25 εκατομμυρίων δολαρίων, που κάποτε ανήκε στον θρυλικό μεγαλοπαραγωγό Cecil de Mille, εστιάζει στα γυμνά καταπληκτικά πόδια της ηθοποιού, σκηνοθέτιδας και ακτιβίστριας αλλά και στην λιτή, κλασική γκαρνταρόμπα της, καθώς ουδέποτε της άρεσε η «φλύαρη» και trendy αμφίεση.

Η ίδια ομολόγησε ότι δεν είναι τυπική μαμά έστω κι αν αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια στην οικογένεια. «Αισθάνομαι ότι μου λείπουν όλες οι δεξιότητες για να είμαι μία παραδοσιακή μαμά στο σπίτι. Ποτέ δεν ήμουν πολύ καλή στο να κάθομαι ακίνητη. Τα καταφέρνω, ωστόσο, γιατί τα παιδιά είναι αρκετά ανθεκτικά και με βοηθούν, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή» είπε χαρακτηριστικά. Οσο για τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ μετά από 12 χρόνια σχέσης και γάμο 2 ετών ανέφερε: «Ήθελα τα παιδιά να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος πια απέχει μόλις πέντε λεπτά. Ένιωσα μια μικρή πίεση, μετακομίζοντας. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Έχω επικεντρωθεί στη θεραπεία της οικογένειάς μας. Επιστρέφει αργά, όπως ο πάγος που λιώνει και το αίμα που κυλάει στο σώμα μου». Μίλησε όμως και για την ανατροφή των παιδιών, τα ανθρωπιστικά καθήκοντα και το πέρασμα του χρόνου.

 «Όταν βλέπω τον Μad στην Καμπότζη, είναι στο σπίτι του. Είναι άνθρωπος από την Καμπότζη και ταυτόχρονα είναι επίσης Αμερικανός πολίτης και πολίτης του κόσμου. Δεν είναι όμως μόνο σημαντικό για εκείνον να πάει εκεί, είναι σημαντικό και για τα αδέλφια του να πάνε εκεί. Είμαστε πολύ ευλογημένοι που έχουμε μια οικογένεια διαφορετικών πολιτισμών και φυλών. Μαθαίνουμε όλοι, ο ένας από τον άλλον».

 

«Ξεκίνησα να βοηθήσω τους πρόσφυγες όταν ήμουν 20, φορώντας τις μπότες και το σακίδιό μου, και πηγαίνοντας να προσπαθήσω να καταλάβω τι στο διάολο συνέβαινε στον κόσμο. Προσπάθησα να δώσω στον εαυτό μου μια ευρύτερη εκπαίδευση από ό,τι είχα στο σχολείο».

 

«Μου αρέσει να μεγαλώνω. Νιώθω πολύ πιο άνετα στα σαράντα μου από ό, τι όταν ήμουν νεότερη. Ίσως επειδή… δεν ξέρω… ίσως επειδή η μαμά μου δεν έζησε πολύ, οπότε υπάρχει κάτι για την ηλικία που μοιάζει με νίκη αντί για θλίψη. Ανυπομονώ για τα 50 μου, νιώθω ότι θα βρω τον βηματισμό μου στα 50. Αν και ήμασταν στο τραμπολίνο τις προάλλες και τα παιδιά είπαν: όχι, μαμά, μην το κάνεις αυτό, θα βλάψεις τον εαυτό σου. Και σκέφτηκα: «Θεέ μου, δεν είναι αστείο;»Υπήρχε μία εποχή που ήμουν action star, και τώρα τα παιδιά μου λένε να κατέβω από το τραμπολίνο επειδή θα χτυπήσω».

 

Οι εικόνες της μετά από μεγάλο διάστημα «σιωπής» από τη δημοσιότητα περιλαμβάνουν τα παιδιά της –τον Maddox, τον Pax, την Zahara, την Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox – καθώς και τα σκυλιά Dusty και Sophia. Αισθητικά δεν κάνει την έκπληξη διατηρώντας το signature minimal style της. Στο ένα εξώφυλλο, φορά ένα total neutral look με καμηλό pencil φούστα, σατέν τοπ και παλτό ριγμένο στους ώμους με γόβες (Ralph Lauren και Max Mara).

Στο δεύτερο εξώφυλλο επιλέχθηκε απλή all black ένδυση με κότσο (Burberry ζιβάγκο, παντελόνι MaxMara και μπαλαρίνες Chanel).

Εσωτερικά στο περιοδικό τη βλέπουμε με vintage καφτάνι Brunello Cucinelli και Tom Ford πέδιλα (ρούχο που έχει και η ίδια στην ντουλάπα της) και μια χαρακτηριστική μπεζ καπαρντίνα από τον οίκο Dior.

«Επενδύω σε ποιοτικά, διαχρονικά κομμάτια και τα εξαντλώ εφ’ όρου ζωής. Μπότες, ένα αγαπημένο παλτό, μια καλή τσάντα, πράγματα που δεν τα αλλάζεις συχνά» εξηγεί.

* Η Αντζελίνα θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Marvel, «Eternals» με τους Ρίτσαρντ Μάντεν, Σάλμα Χάγιεκ. «Yπέγραψα για να υποστηρίξω το όραμα της Chloe Zao που είναι να διευρύνουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τους σούπερ ήρωες» ξεκαθαρίζει. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View