Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακρίτα: Παραίτηση Λιγνάδη ζητά η Μενδώνη- Λιγνάδης: Δεν ξέρω τίποτα

Ακρίτα: Παραίτηση Λιγνάδη ζητά η Μενδώνη...

Έλενα Ακρίτα: Η Μενδώνη ζήτηση την παραίτηση Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο

Την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κ.Δημήτρη Λιγνάδη, φέρεται να έχει ζητήσει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος ζητεί να μην γίνουν εικασίες σχετικά με τους λόγους παραίτησης και σημειώνει ότι επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό.

Λιγνάδης: Δεν γνωρίζω τίποτα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, διαψεύδει τις φήμες που θέλουν το όνομα του να αναφέρεται σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος νεαρών ηθοποιών.

Στο protothema o  διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, πριν από λίγο, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι σε σχέση με όσα φημολογούνται τις τελευταίες ώρες σχετικά με πιθανή εμπλοκή του ονόματος σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. “Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο πραγματικά” απάντησε σε σχετικό ερώτημα . Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι “βρίσκεται σε σύσκεψη” χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω διευκρινήσεις, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία έγραψε ότι η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη ζήτησε σήμερα την παραίτηση του.

Η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει: «Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις