Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Κρίστεν Στιούαρτ: Το first look της ως Lady D είναι όντως μαγευτικό

Κρίστεν Στιούαρτ: Το first look της ως L...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πρώτη φωτογραφία από την εικόνα της ηθοποιού για την ταινία Spencer έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου

Εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά η μεταμόρφωση της αντισυμβατικής αμερικανίδας ηθοποιού και μούσας του οίκου Chanel, Κρίστεν Στιούαρτ, σε Νταιάνα, στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε. Η νεαρή star ετοιμάζεται να υποδυθεί την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας στη μεγάλη οθόνη, λίγο μετά το «ντόρο» της πολύκροτης σειράς The Crown, που ανανέωσε το ενδιαφέρον για τη ζωή του βρετανικού μύθου.

Ο  Χιλιανός σκηνοθέτης Πάμπλο Λαραΐν καταπιάνεται με την ιστορία της Νταϊάνα στο βιογραφικό δράμα «Spencer», στο οποίο πρωταγωνιστεί η  Στιούαρτ. Το φιλμ «βαπτίστηκε» από το πατρικό όνομα της πριγκίπισσας και διαδραματίζεται σε ένα πολύ στενό χρονικό πλαίσιο: Κατά τη διάρκεια τριών ημερών, το Δεκέμβριο του 1991 στο Σάντριγχαμ, όταν η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου αντιλαμβάνεται πλέον πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο γάμος της είναι μια αποτυχία κι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να γίνει βασίλισσα.

Το σενάριο έχει γράψει ο Στίβεν Νάιτ και η πρεμιέρα στις αίθουσες αναμένεται το φθινόπωρο του 2021, λίγο πριν την 25η επέτειο του θανάτου της Νταϊάνα. Η επιλογή της Κρίστεν Στιούαρτ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί στην αρχή να φάνηκε αναπάντεχη,  όμως η πρώτη της  εικόνα έχει ομοιότητα και είναι η ωραιότερη εκδοχή από όσες έχουμε δει ως τώρα.

«Όλοι στη γενιά μου μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σε ένα παραμύθι ο πρίγκιπας βρίσκει την πριγκίπισσα, την παντρεύεται και τελικά εκείνη γίνεται βασίλισσα. Αυτό είναι το παραμύθι που ξέρουμε. Όταν όμως κάποια λέει, «δεν θέλω να γίνω βασίλισσα, προτιμώ να είμαι απλώς ο εαυτός μου» σε καταπλήσσει και αυτό είναι η καρδιά της ταινίας,  τόνισε ο σκηνοθέτης.

Η Κρίστεν Στιούαρτ όταν ανέλαβε το ρόλο ομολόγησε πως δουλεύει με ειδικό καθηγητή διαλέκτου καθώς την ανησυχεί η προφορά και η χροιά της Νταιάνα. «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες, που υπήρξαν ποτέ» σχολίασε επίσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View