Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η super stylish Ντακότα Τζόνσον μας θύμισε πως υπάρχουν ακόμα ονειρεμένα party dresses

Η super stylish Ντακότα Τζόνσον μας θύμι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H τηλεοπτική της εμφάνιση με Gucci ήταν το ωραιότερο celebrity outfit των τελευταίων εβδομάδων

«Ημουν τόσο ενθουσιασμένη που θα έβγαινα από το σπίτι οπότε στράφηκα στα μεγάλα όπλα» ομολόγησε η αμερικανίδα star Ντακότα Τζόνσον ως καλεσμένη στην  καθιερωμένη τηλεοπτική εκπομπή «Τhe Late Show with James Corden». Και ήταν πραγματικά καταπληκτική κόντρα στο τοπίο προχειρότητας στην ένδυση που επικρατεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας.

Είναι υπέροχο να ντύνεσαι διαφορετικά, τώρα που μόνο βόλτες για τρέξιμο μπορείς να κάνεις ή να πας στο σούπερ μάρκετ ανέφερε η όμορφη 31χρονη ηθοποιός. Ανέδειξε λοιπόν μοναδικά μια αστραφτερή, πορτοκαλί δημιουργία του οίκου Gucci (της συλλογής Pre-Fall 2021) στολισμένη με απλικαρισμένα και κεντημένα λουλούδια και φρου- φρου στον τόνο της ακουαμαρίνας στα μανίκια. Ένα maxi dress κατάλληλο για glam parties και red carpet, από αυτά που θαυμάζουμε απεριόριστα από μακριά… Η Vogue έσπευσε να ανακηρύξει τη Ντακότα «60s Godess» καθώς και τα άλλα στοιχεία του styling (vintage μεταλλικά χρυσά πέδιλα Crawford αλλά και το πιάσιμο στα πλέον κατάμαυρα μαλλιά της) ήταν υποδειγματικά.

Gucci Pre- Fall 2021

Gucci Pre- Fall 2021

Η πρωταγωνίστρια των τολμηρών ταινιών «50 αποχρώσεις του γκρι» προωθεί αυτό το διάστημα τη νέα της ταινία «Our Friend» παραμένοντας μούσα και πρέσβειρα της Gucci. Kόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον δείχνει αν μην επαναπαύεται στην «ώθηση» των διάσημων γονιών της καθώς τα καλλιτεχνικά της βήματα περιλαμβάνουν ιδιαίτερα φιλμ του Λούκα Γκουαντανίνο και εικόνες επιδραστικού style icon. Εδώ και τρία χρόνια διατηρεί δεσμό με το διάσημο βρετανό τραγουδοποιό Κρις Μάρτιν.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View