Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tα «basics» του Zara για την άνοιξη είναι φούτερ, πόλο και γενικότερα athleisure

Tα «basics» του Zara για την άνοιξη είνα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aισθητή η επιρροή του οίκου Celine αλλά και οι επιπτώσεις της πανδημίας στην ένδυση της καθημερινότητας

Είναι οι μέρες που τα πλήθη των καταναλωτών κυνηγούν ευκαιρίες στις χειμερινές εκπτώσεις και οι περισσότεροι ψωνίζουν με πρακτικό πνεύμα επηρεασμένοι από την στροφή στην πρακτική και άνετη περιβολή. Τα λεγόμενα comfort, loungewear, athleisure είναι τα styles που έχουν ευνοηθεί από την πανδημία και όπως δείχνουν τα πράγματα ήρθαν για να μείνουν. Οσο καλύτερες κι αν είναι οι συνθήκες με τις πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες, ο κόσμος της μόδας θα επιμείνει σε αυτά τα looks. Aυτό διαπιστώσαμε περιεργαζόμενες τις πρώτες νέες αφίξεις στα δημοφιλή πολυκαταστήματα Zara έξω από τα οποία δημιουργούνται καθημερινά «ουρές».

Είδαμε λοιπόν ότι «συνοψίζοντας» τις κυρίαρχες τάσεις της προσεχούς σαιζόν, το «elegant» στοιχείο είναι παραμερισμένο. Ακολουθείται ως πρότυπο η αθλητική αισθητική του γαλλικού οίκου Celine, του οποίου η φετινή spring- summer collection δεν χαρακτηρίζεται από το seventies glam όπως συνήθως, αλλά από κορίτσια και αγόρια με sportswear σε γήπεδο. Αυτ'η η "σχολή" αποτελεί καθεστώς άλλωστε και στο πανίσχυρο street style made in Usa με εκπροσώπους διασημότητες όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ. 

Αθλητικά κασκέτα, μαρινιέρες, χαλαρά 90ς  jeans, πολλά φούτερ με κουκούλα, πόλο μπλούζες, πανοφώρια σαν στολές ομάδων είναι όλα εδώ. Στα Zara προσέξαμε πολλές επιλογές φόρμας, αμέτρητα φούτερ με γράμματα,  το πόλο γιακαδάκι που ξαναγυρίζει στο προσκήνιο αλλά και ελαστικά φορέματα αθλητικού τύπου. Όλα αυτά, σε oversize γραμμές, λανσάρονται ως βασικά κομμάτια για να αλλάξουμε σελίδα από την γκαρνταρόμπα του χειμώνα μαζί με τα απαραίτητα ανδρόγυνα πουκάμισα. Δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View