Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το συγκινητικό φιλμ "Το Ταξίδι της Φάλαινας" σε online πρεμιέρα στις 21/1, από την StraDa Films

Το συγκινητικό φιλμ "Το Ταξίδι της ...

Θα προβάλλεται χωρίς συνδρομή & στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα να προαγοράσουν virtual εισιτήρια και να ενισχύσουν έτσι μία αίθουσα της επιλογής τους

Από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν Online την πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας «Το Ταξίδι της Φάλαινας – The Whaler Boy» σε α΄προβολή, από την  StraDa Films. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν το φιλμ έναρξης του περασμένου Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και συγκίνησε κοινό και κριτικούς.

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 21 Ιανουαρίου online και χωρίς συνδρομή μέσω του ιστοτόπου της StraDa Films, μία νέα πρωτοποριακή κίνηση που προφανώς επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας μιας και οι αίθουσες προβολής παραμένουν κλειστές. Όπως διευκρινίζεται στο δελτίο Τύπου, στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα να προαγοράσουν virtual εισιτήρια (e-εισιτήρια) και να ενισχύσουν έτσι την αίθουσα της επιλογής τους.

Ένας νέος τρόπος να πηγαίνεις κινηματογράφο, τονίζεται χαρακτηριστικά.

Μετά από την επιτυχημένη πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας ΛΑΡΑ μέσα από τον ιστότοπο της StraDa που αγκάλιασε το κοινό και έδωσε τη δυνατότητα στήριξης σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες αίθουσες, η προσπάθεια συνεχίζεται δυναμικά με το καινούριο φιλμ «Το Ταξίδι της Φάλαινας».

Μπορείτε να δείτε την ταινία ψηφιακά (online) από τη StraDa Films στη διεύθυνση www.stradafilms.gr (StraDa e-cinema) σε συνεργασία με κινηματογραφικές αίθουσες. Όπως προαναφέραμε, ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει την ταινία online (ψηφιακά), χωρίς συνδρομή, αγοράζοντας ένα ψηφιακό εισιτήριο (virtual e-ticket) και ενισχύοντας έτσι την αίθουσα επιλογής του. 

Η StraDa δίνει τη δυνατότητα σε αίθουσες-συνεργάτες της, να συμμετέχουν στο onlinevirtualrelease ταινιών της Α' Προβολής παρά το γεγονός ότι παραμένουν ακόμα κλειστές λόγω covid. Ο σινεφίλ - θεατής μπορεί με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει και έμπρακτα την αίθουσα που αγαπά, με αγορά ενός e-ticket, μέσω ειδικού παραθύρου/"virtual γκισέ" της συνεργαζόμενης αίθουσας που επιλέγει.

Λίγα λόγια για την ταινία

Το ταξίδι της φάλαινας – Kitoboy (TheWhalerBoy) Βερίγγειος Πορθμός, εκεί όπου η Ρωσία συναντά την Αλάσκα, σε ένα χωριό φαλαινοθήρων, όπου οι άνδρες καταφεύγουν στο onlinechat με κάμερα. Το παράδειγμά τους ακολουθεί ο Λέσκα, ένας άβγαλτος δεκαπεντάχρονος, που ερωτεύεται ένα κορίτσι από το Ντιτρόιτ. Όταν βρίσκει την «αγαπημένη» του να συνομιλεί με κάποιον άλλο, θολωμένος από τη ζήλεια, ο Λέσκα ξεκινά μια αδιανόητη οδύσσεια. Στο συμβολικό σημείο όπου σμίγουν παρελθόν και μέλλον, αυτή η τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης απηχεί την ταραχή της νιότης και τον παλμό της πρώτης αγάπης.

Βραβεία – Επίσημες Συμμετοχές σε Φεστιβάλ

H ταινία εντυπωσίασε στο 61ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ως ταινία έναρξης ενώ κατέκτησε και το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2020.

Σενάριο και σκηνοθεσία: Philipp Yuryev.

Παίζουν οι: Vladimir Onokhov, Vladimir Lyubimtsev, Kristina Asmus.

Έτος παραγωγής: 2020

Το «The Whaler Boy – Kitoboy», διάρκειας 93 λεπτών είναι μία συμπαραγωγή της Ρωσίας, της Πολωνίας και του Βελγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture