Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Kardashians τέλος: Xάρισαν 30 ρολόγια Rolex στο τηλεοπτικό τους συνεργείο για το αντίο

Kardashians τέλος: Xάρισαν 30 ρολόγια Ro...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετά από 15 χρόνια στην tv η πασίγνωστη reality φαμίλια γύρισε το τελευταίο επεισόδιο

Εικόνες από το τελευταίο γύρισμα, με το αναμνηστικό δείπνο και άφθονη σαμπάνια «μοιράστηκε» η 40χρονη reality queen Κιμ Καρντάσιαν με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς μετά από 15 χρόνια η εκπομπή που έκανε διάσημη και πάμπλουτη την ίδια και την οικογένειά της έκανε φινάλε. «20 σαιζόν. Δεν το πιστεύω πως είναι η τελευταία μέρα» έγραψε. Μαζί με τις αδελφές της Κόρντει, 41 ετών, Κλόε, 36 ετών και την 65χρονη μητέρα τους Κρις Τζένερ έκαναν μια μικρή γιορτή – έκπληξη για το τεχνικό επιτελείο της παραγωγής, αποκαλώντας τους «οικογένεια».

Συγκεκριμένα το τελευταίο επεισόδιο Keeping Up With The Kardashians γυρίστηκε την περασμένη Παρασκευή «στη σκιά» του επιβεβαιωμένου πλέον διαζυγίου της Κιμ με τον Κάνιε Γουέστ. Στις εικόνες της πάντως έδειχνε πολύ ήρεμη, χαρούμενη και γλυκιά: «Hey guys, we just finished filming forever... like forever, ever. We're done. We're never filming again. Is that so crazy? Grateful for every single second» έγραψε.

Για να εκφράσουν το μεγάλο τους ευχαριστώ στο πιστό τηλεοπτικό συνεργείο που τις ακολουθούσε παντού δουλεύοντας σκληρά, οι Kardashians τους έκαναν κι από ένα «δωράκι». Σύμφωνα με τη Daily Mail ξόδεψαν 300.000 δολάρια για 30 ρολόγια Rolex εισπράττοντας δάκρυα, αγκαλιές και ευχαριστίες.  

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View