Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Διαδικτυακά μουσική δωματίου από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών

Διαδικτυακά μουσική δωματίου από το Δημο...

Παρουσιάστηκε τη Δευτέρα

H τρίτη από τις εννέα συνολικά «μικρές» συναυλίες, ρεσιτάλ και κοντσέρτα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, παραγωγές του Πολιτιστικού Οργανισμού για την ενιαία ενότητα «Τέχνη στην Πόλη - Τέχνη για την Πόλη», η οποία περιλαμβάνει δράσεις με αποδέκτες κατά την περίοδο των εορτών τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, παρουσιάστηκε διαδικτυακά το βράδυ της Δευτέρας (χθες) στο κανάλι του Οργανισμού στο youtube.

Το video είναι επίσης αναρτημένο στην ιστοσελίδα patrasculture.gr και τα social media του Οργανισμού,  όπου προβάλλεται  η συναυλία δωματίου με τους Γιάννη Μαυρίδη (βιολί), Νίκο Μαρίδη (βιολί) και Ρόμπερτ Σμαγκούλοβ ( βιόλα).

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει - πάντα μέσα από το διαδίκτυο - σταδιακά - η παρουσίαση των υπολοίπων έξι συναυλιών, έτσι όπως αυτές αποτυπώθηκαν  σε αντίστοιχα video.  Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα , προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

* Το σχετικό link για την παρακολούθηση του νέου video είναι https://youtu.be/01hDERbJTvg . Επίσης η συναυλία προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, την σελίδα του Οργανισμού στο Facebook και τα social media των δομών του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture