Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Βalmain ή Vrettakos; Η fashion πλευρά από το πολύκροτο ντουέτο Βίσση- Βανδή

Βalmain ή Vrettakos; Η fashion πλευρά απ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Και οι δυο κυρίες στο Just the 2 of Us, επένδυσαν στη λάμψη με διαφορετικό τρόπο

Mεγάλος «ντόρος» για τη συνύπαρξη των δυο μεγαλύτερων γυναικείων ονομάτων της πίστας Αννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή στον τελικό του show «Just the 2 of Us», o oποίος έβαλε τέλος στην πολύχρονη κόντρα των δημοφιλέστατων τραγουδιστριών. Οι δυο κυρίες επαίνεσαν και ευχαρίστησαν η μία την άλλη αλλά και φιλήθηκαν στο στόμα ξεσηκώνοντας τα social media και την τηλεθέαση, ενώ υποσχέθηκαν ένα κοινό, πρωτότυπο τραγούδι μέσω της δισκογραφικής τους εταιρείας Panik, η οποία τις έφερε κοντά. Τα τραγούδια  τους «Ανάβεις Φωτιές», «Δε Με Αγαπάς», «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση» κυριολεκτικά αποθεώθηκαν μέσα σε ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα. Τι φόρεσαν όμως για αυτή την αναπάντεχη και πολύκροτη συνύπαρξη;

 

Η Αννα Βίσση διατήρησε το rock glam style που την χαρακτηρίζει αλλά και τα ανδρόγυνα κοστούμια που έχει καθιερώσει στα live της τα τελευταία χρόνια. Επέλεξε λοιπόν ένα κεντημένο γραμμικά κοστούμι του διάσημου, γαλλικού οίκου Balmain. Χαρακτηριστικό αξεσουάρ μια western ζώνη, τα μαλλιά της έδειχναν επιμελώς ατημέλητα.

 

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια πιο θηλυκή, επίσημη εμφάνιση αναδεικνύοντας μια μάξι απαστράπτουσα τουαλέτα του διεθνούς φήμης Ελληνα designer Vrettos Vrettakos. Με μαύρο φόντο, σχημάτιζε φύλλα σε zebra pattern και ήταν κεντημένη με 350.000 κρύσταλλα Swarovski. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View